Μπορούν να το κάνουν όλες οι γυναίκες στην Αγγλία εκτός από την Kate Middleton

H Kate Middleton έχει περισσότερες συμπάθειες από αντιπάθειες, αλλά λόγω της θέσης της έχει και από τις δυο. Για τις αντιπάθειες μπορεί να μην ευθύνεται σε κάποιες περιπτώσεις η ίδια, αλλά το πρωτόκολλο που πρέπει να ακολουθεί. Οι περιορισμοί στην εμφάνιση και στη συμπεριφορά που υφίσταται μπορούν να προκαλέσουν από μόνα τους κάποια συναισθήματα, αρνητικά η θετικά.

Ας πούμε, η σύζυγος του πρίγκιπα William δεν μπορεί να κάνει κάποια πράγματα δημόσια, τα οποία μπορούν να κάνουν όλες οι Αγγλίδες. Όπως για παράδειγμα, δεν μπορεί να φορέσει κόκκινο κραγιόν. Οι αποχρώσεις στο κραγιόν της θα πρέπει να είναι πιο κοντά στο χρώμα του δέρματος, για να ταιριάζουν με τους κανόνες της βασιλικής οικογένειας. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η Kate Middleton θα είναι η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας.

Εκτός από το κραγιόν, το ίδιο ισχύει και για το μανικιούρ αλλά και για κάθε έντονο χρώμα που θα μπορούσε να έχει πάνω της δημόσια. Αν λοιπόν μερικοί την κατηγορούν γι’ αυτό, να ξέρουν ότι δεν είναι δική της επιλογή.