Θα μπορέσει να αναστήσει το παιχνίδι.

O Acun Ilicali γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τον τρόπο για να ανεβάζει την τηλεθέαση μέσα από τις αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ανανεώνοντάς το με πρόσωπα που έχουν αγαπηθεί από το κοινό, κάποιες μάλιστα φορές από το ίδιο το κοινό του ριάλιτι αφού είχαν αγωνιστεί σε αυτό στο παρελθόν.

Τις τελευταίες ημέρες μία τέτοια υπόθεση έχει ξεκινήσει, ύστερα από την αινιγματική ανάρτηση του πρώην παίκτη του Survivor, Mάριου Πρίαμου.

Ο γνωστός ως και «τρελός Κύπριος», όπως άρεσε στον Σάκη Τανιμανίδη να τον αποκαλεί, ήταν ο Κύπριος παίκτης των Μαχητών του πρώτου Survivor που έφτασε ως τον τελικό χάνοντας την πρώτη θέση από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Ο Μάριος Πρίαμος είχε ξεχωρίσει από τις δυνατότητές του στα αγωνίσματα, στα οποία αρκετές φορές κατάφερνε να κερδίζει τον «Ντάνο» όταν ο δεύτερος μετακόμισε στην ομάδα των Διάσημων.

Η επιστροφή του στο ριάλιτι, έστω και για ένα μόνο επεισόδιο όπως φημολογείται, θα εκτίνασσε την τηλεθέαση καθώς ο Κύπριος ήταν πάντα ιδιαίτερα δημοφιλής τόσο για τον χαρακτήρα του όσο και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις.

Πηγή : dailymedia.com.gr