Χώρισε το Αγόρι της που την έδερνε και ήθελε μια Αλλαγή στην Εμφάνισή της. Δείτε ΠΩΣ τη Μεταμόρφωσε ο Κομμωτής της και θα τα Χάσετε!
Www.true.gr

Χώρισε το Αγόρι της που την έδερνε και ήθελε μια Αλλαγή στην Εμφάνισή της. Δείτε ΠΩΣ τη Μεταμόρφωσε ο Κομμωτής της και θα τα Χάσετε!

Στις 16 Δεκεμβρίου 2017, η Chelsea Damboise είχε τη χειρότερη μέρα της ζωής της. Οι αρχές λένε ότι ο φίλος της, Michael Truskauskas, της έδωσε ναρκωτικά και άρχισε να την κακοποιεί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Michael την έφερνε βόλτες γύρω από το διαμέρισμα, την χτυπούσε στο πρόσωπο, προσπάθησε να την πνίξει και ακόμη, προσπάθησε να σπάσει τον καρπό και τα δάχτυλά της.

Στη συνέχεια, την έβαλε στο κρεβάτι και έκοψε τα μαλλιά της. Τελικά, η Chelsea κατάφερε να ξεφύγει και να αναφέρει τον Michael στην αστυνομία, αλλά τα τραύματα υπήρχαν στο σώμα της για εβδομάδες.

Δέκα ημέρες μετά τη βίαιη επίθεση, η Chelsea αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει μια δραστική αλλαγή, έτσι απέκτησε ένα extreme κούρεμα.

Δεδομένου ότι ορισμένα από τα μαλλιά της είχαν κοπεί κατά τη διάρκεια της επίθεσης, επέλεξε να τα ξυρίσει. Ζήτησε επίσης να της σχηματίσουν έναν ήλιο από τη μια πλευρά, για να αντιπροσωπεύσει την αναγέννηση.«Αυτό που με έκανε να αποφασίσω να ξυρίσω όλα τα μαλλιά μου, ήταν το γεγονός ότι ήθελα να κάνω ένα καινούργιο ξεκίνημα», είπε.

«Για όλες όσες έχουν επιβιώσει όπως εγώ: Μείνετε δυνατές και χρησιμοποιήστε αυτό ως ορόσημο / σημείο καμπής στη ζωή σας.

Μην αφήνετε αυτό το ναρκωτικό να καθορίσει το ποιες είστε. Χρησιμοποιήστε το για να σας παρακινήσει να είστε το πρόσωπο που θέλετε να είστε και μην σταματήσετε να είστε ο εαυτός σας.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα σας βοηθήσουν σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Αν νιώθετε ότι δεν υπάρχει κανένας, απλώς βγείτε έξω και σας υπόσχομαι, κάποιος θα είναι εκεί για σας. Έχετε ήδη περάσει από το σκληρό μέρος. Γίνεται ευκολότερο μετά.Το μεγαλύτερο πράγμα που μπόρεσα να μάθω από αυτό είναι: Να είστε προσεκτικές και να έχετε επίγνωση του χώρου σας και των ανθρώπων με τους οποίους περιβάλλετε τον εαυτό σας.

Κρατήστε κοντά σας τους ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και θυμηθείτε, τα πράγματα θα πάρουν το χρόνο τους, θα θεραπευτούν και θα επανέλθουν στο φυσιολογικό – αλλά θα συμβεί».

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να δείτε την πραγματικά εμπνευσμένη ιστορία της Chelsea.

Credit: littlethings.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr