Μπήκε στο Δωμάτιο και βρήκε το Μωρό της μέσα στα Αίματα. Μόλις κατάλαβα ΤΙ είχε Συμβεί, την έπιασε Τρόμος.

Ένα κορίτσι ηλικίας 4 μηνών πέρασε τα Χριστούγεννα στο νοσοκομείο αφού δέχτηκε βίαιη επίθεση από ένα ρακούν μέσα σε ένα διαμέρισμα της Φιλαδέλφειας.

Το μωρό Journi Black, ανακάμπτει μετά την επίθεση της 20ης Δεκεμβρίου, η οποία την ανάγκασε να υποστεί χειρουργική επέμβαση και 65 ράμματα.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο κρεβάτι και κοιμόταν και εγώ πήγα το γιο μου στο μπάνιο», δήλωσε η μητέρα Ashley Rodgers στο KYW. «Ακούσαμε έναν θόρυβο στον επάνω όροφο και είδαμε ένα ρακούν να τρέχει στα σκαλοπάτια.

Όταν ανέβηκα σε εκείνη, βρισκόταν στο πάτωμα. Την είχε τραβήξει από το κρεβάτι, έξω από το δωμάτιο. Αιμορραγούσε και έκλαιγε και ολόκληρο το πρόσωπό της ήταν κόκκινο».

Ο Journi έσπευσε στο νοσοκομείο, όπου αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Τα βαθιά σχισίματα στο πρόσωπό της, χρειάστηκαν 65 ράμματα.


«Είναι απλώς γελοίο», είπε ο Samuel Black, ο πατέρας της Journi, στο KYW. «Η κόρη μου θα μπορούσε να έχει χάσει τη ζωή της».

Οι γείτονες λένε ότι η περιοχή γύρω από το σπίτι της Βόρειας Φιλαδέλφειας, έχει σοβαρό πρόβλημα με τα ζώα. «Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει εδώ με αυτά τα ρακούν», δήλωσε η γείτονα Μπάρμπαρα Μπάτλερ.


Μετά από την επίθεση, το Τμήμα Αδειών και Επιθεωρήσεων της Φιλαδέλφειας ανακάλυψε ότι ο ιδιοκτήτης του σπιτιού δεν είχε άδεια να νοικιάζει δωμάτια στο σπίτι.

Η οικογένεια λέει ότι σχεδιάζουν να επιδιώξουν δικαστική αγωγή κατά του ιδιοκτήτη. «Είναι ευθύνη του», δήλωσε ο Black. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος ένα ζώο να εισέλθει στο σπίτι με ανηλίκους».

Credit: opposingviews.com