Μπήκε Ουρλιάζοντας στο Νοσοκομείο με ένα Κοπίδι Καρφωμένο στην Πλάτη. Αυτό που Ακολούθησε θα σας Ανατριχιάσει.

Oι γιατροί αφαίρεσαν ένα κοπίδι πάγου 15 εκατοστών από την πλάτη ενός άντρα αφού δέχθηκε επίθεση στον δρόμο από έναν άγνωστο. Ο Rakesh Kumar, 27, από το Δελχί, φέρεται να περπατούσε στον σταθμό λεωφορείων όταν τον κάρφωσε στην πλάτη ένας περαστικός.

Το κοπίδι τρύπησε τον αριστερό του πνεύμονα, αφήνοντάς τον να παλεύει για την ζωή του. Μετά από μία ώρα επέμβασης στις 17 Νοεμβρίου και μία εβδομάδα νοσηλείας στο νοσοκομείο, ο Kumar πλέον αναρρώνει στο σπίτι του αλλά δεν έχει ιδέα ποιος του επιτέθηκε.

Είπε: «Δεν έχω τσακωθεί με κανέναν. Δεν έχω ιδέα ποιος μπορεί να μου το έκανε αυτό.»


Ο Kumar μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Action Balaji Hospital στο Paschim Vihar, πριν τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο  All India Medical Institute of Medical Sciences hospital (AIIMS), ένα από τα μεγαλύτερα της Ινδίας.

Ο Dr Biplab Mishra είπε: «Είχε κάνει εξετάσεις στο προηγούμενο νοσοκομείο αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν πολλά για να τον βοηθήσουν. Όταν τον έφεραν εδώ, μπήκε αμέσως στο χειρουργείο. Το κοπίδι είχε τρυπήσει τον αριστερό του πνεύμονα και δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε γιατί θα προκαλούσε βαριά αιμορραγία.»

Τελικά, κατάφεραν μετά από μία δύσκολη επέμβαση να αφαιρέσουν το κοπίδι και όπως είπαν είναι πολύ τυχερός που είναι ακόμα ζωντανός.


Έμεινε στο νοσοκομείο για μία εβδομάδα για να σιγουρέψουν πως δεν θα πάθει πνευμονία ή κάποια μόλυνση αλλά πλέον είναι σπίτι του και αναρρώνει.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως ο δράστης είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με μία μαύρη μάσκα και έφυγε αμέσως μετά την επίθεση. Δεν υπάρχουν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από τον τόπο του εγκλήματος, οπότε είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Ωστόσο, η έρευνα συνεχίζεται…

Credit: dailymail.co.uk