Μπήκε κρυφά στο Μπαρ και όρμηξε στην Μπαργούμαν για να τη Βιάσει. Δείτε το Βίντεο-σοκ από τις Κάμερες ασφαλείας
Www.true.gr

Μπήκε κρυφά στο Μπαρ και όρμηξε στην Μπαργούμαν για να τη Βιάσει. Δείτε το Βίντεο-σοκ από τις Κάμερες ασφαλείας

Συγκλονιστικό βίντεο, δείχνει τη στιγμή που ένας άνδρας με μαχαίρι εισβάλει από το παράθυρο ενός καφέ, με σκοπό να απαγάγει και να βιάσει μια barista με μπικίνι στην πολιτεία της Ουάσινγκτον.

Ο 33χρονος ύποπτος, φαίνεται να κάνει στην άκρη σιγά-σιγά ένα βάζο, έτσι ώστε να σκαρφαλώσει από το παράθυρο.

Στο βίντεο, η barista που αργότερα προσδιορίστηκε ως η Madeline Guinto, φωνάζει «oh my God» όπως τΗν αρπάζει ο άνθρωπος.

Καθώς σέρνει τη γυναίκα από τα πόδια, ακούγεται να λέει στην 30χρονη barista: «Δεν θα σε πονέσω».Φοβούμενη για τη ζωή της, η γυναίκα περπατάει προς το παράθυρο και σκαρφαλώνει, καθώς ο ύποπτος σκαρφαλώνει πίσω της.

Το αστυνομικό τμήμα του Kent δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 4.45 π.μ. στο Hottie Shots Espresso.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο ύποπτος είχε παραγγείλει ένα ποτό, ακριβώς πριν από την απόπειρα επίθεσης.

Η Guinto, είπε ότι πολέμησε τον ύποπτο μετά την επίθεση. Είπε ότι αφού βγήκε από το παράθυρο, της έβαλε ένα μαχαίρι στο λαιμό και ζήτησε να κλείσει τα φώτα.

Αρνήθηκε και την ανάγκασε να βγει από το παράθυρο και στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα σκοτεινό δρομάκι. Εκεί, προσπάθησε να τη βιάσει.

Αλλά η Guinto είπε ότι πάλεψε όσο πιο σκληρά μπορούσε για να ξεφύγει από αυτόν. Είπε ότι εκείνη προσπάθησε να τρέξει και αυτός προσπάθησε να την πνίξει.Κάποια στιγμή φοβήθηκε από το μαχαίρι, δίνοντάς της την ευκαιρία να τρέξει πίσω στο καφέ και να καλέσει την αστυνομία.

Η Guinto έφυγε μόνο με μερικές γρατζουνιές από την επίθεση, αλλά κατά τα άλλα ήταν εντάξει.

Η αστυνομία δημοσίευσε το υλικό και ζήτησε τη βοήθεια του κοινού για να βρει τον άνθρωπο.

Η γυναίκα δήλωσε ότι ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι είχε συλληφθεί. «Είμαι κάπως χαρούμενη που τελείωσε», είπε, εκφράζοντας ότι σχεδιάζει να μάθει αυτοάμυνα στο μέλλον.

Είπε ότι αυτό ήταν το δεύτερο περιστατικό στο συγκεκριμένο περίπτερο καφέ μετά τον Οκτώβριο και δεν είναι σίγουρο αν θα επιστρέψει στη δουλειά εκεί.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr