Τι Μπηχτές έριξε ο Βασάλος για την Καινούργιου!

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην Κατερίνα Καινούργιου;
Με αφορμή τις δηλώσεις που δεν έκανε ο Άκης Πετρετζίκης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε λόγο για «κράξιμο» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ενοχλημένη η παρουσιάστρια, απάντησε μέσω της εκπομπής της στον Κωνσταντίνο Βασάλο, και καθώς πρόβαλε βίντεο με τον τίτλο: «Ο Κ. Βασάλος σε ρόλο τηλεκριτικού διδάσκει παρουσίαση και ρεπορτάζ» σχολίασε


«Όλα αυτά έγιναν με αφορμή τα χαριτωμένα σχόλια που έκανα για τον Άκη; Εγώ να σας πω ότι με τον Άκη τα έχω μια χαρά, και μιλάμε και έχουμε τέλειες σχέσεις! Αλλά ο Άκης δεν είναι ένας μαϊντανός που πηγαίνει κάθε εβδομάδα σε events, κι αν δεν μου μιλήσει, δεν με νοιάζει κιόλας.. Eίναι ένα πρόσωπο που μιλάει σπάνια, και πουλάει κιόλας! Δεν με ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι, γιατί δεν πουλάνε κιόλας! Δεν ήθελα εγώ να στενοχωρήσω τον Βασάλο, πήρα εγώ συνέντευξη στον Βασάλο; Γιατί τώρα αρχίζει και μαθαίνει ο Κωνσταντίνος, να του μάθουμε κάποια πράγματα. Είναι άλλο πράγμα η συνέντευξη και άλλο οι δηλώσεις! Στο πάνελ μιας εκπομπής χωρίζεστε σε ένα θέμα, δεν μπορείτε να λέτε όλοι τα ίδια, έτσι κι εμείς εδώ όταν βλέπουμε ένα θέμα, δεν έχουμε την ίδια γνώμη! Λέω την άποψή μου με ευγένεια πάντα, δεν έχω υπάρξει ποτέ αγενής, έτσι έχω μάθει από το σπίτι μου».
https://youtu.be/IdQOZ-oFOHQ

ΠΗΓΗ