Μπέττυ Μαγγίρα: Βουρκωμένη επέστρεψε στην εκπομπή, μετά τον θάνατο της μητέρας της – Τα πρώτα λόγια
Www.true.gr

Μπέττυ Μαγγίρα: Βουρκωμένη επέστρεψε στην εκπομπή, μετά τον θάνατο της μητέρας της – Τα πρώτα λόγια

Το πρωί της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου, η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή της, Ποιος είναι Πρωνιάτικα, μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Η performer γνωστοποίησε με ανάρτησή της στο Instagram τη δυσάρεστη απώλεια του πολυαγαπημένου της προσώπου, αναρτώντας μία φωτογραφία της και γράφοντας λόγια αγάπης. Τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό γεγονός, η Μπέττυ Μαγγίρα γύρισε στο πόστο της.

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας» ανέφερε αρχικά βουρκωμένη η Μπέττυ Μαγγίρα.


Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό.

Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια.»


Δες το βίντεο με όλα όσα είπε η Μπέττυ Μαγγίρα:

Πηγή: Tlife.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr