Μικρό Κορίτσι μπερδεύει έναν Άγνωστο για τον Άγιο Βασίλη. Η Αντίδρασή του, θα σας κάνει να Δακρύσετε.
Www.true.gr

Μικρό Κορίτσι μπερδεύει έναν Άγνωστο για τον Άγιο Βασίλη. Η Αντίδρασή του, θα σας κάνει να Δακρύσετε.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από τα μάτια ενός μικρού παιδιού να λάμπουν βλέποντας τον Άγιο Βασίλη στο εμπορικό κέντρο.

Η αίσθηση του θαυμασμού και της αθωότητας, καθώς λένε στον μεγάλο άνδρα με το κόκκινο κοστούμι όλες τις Χριστουγεννιάτικες επιθυμίες τους, είναι απολύτως μαγευτικές.

Ένα μικρό κορίτσι είδε έναν άνδρα σε ένα παντοπωλείο, που Της έμοιαζε με τον Άγιο Βασίλη. Η αντίδρασή του όταν τον πλησίασε, μας θυμίζει Χριστούγεννα.

Ο Robert Riley, έκανε κάποια ψώνια για τα Χριστούγεννα με τις δύο κόρες του στη Δυτική Βιρτζίνια. Μία από τις κόρες του, η 3χρονη Sophie Jo Riley, παρατήρησε έναν άνθρωπο που της θύμισε πολύ τον Άγιο Βασίλη.

Ο άντρας είχε μια μακριά λευκή γενειάδα και φορούσε ένα φωτεινό κόκκινο φούτερ. Η μικρή Sophie έβαλε το χέρι το δάχτυλο στόμα της λέγοντας! «Ω ο Άγιος Βασίλης!» Μετά από παρότρυνση του μπαμπά της, πήγε να του μιλήσει.«Άγιε Βασίλη;» φωνάζει η μικρή καθώς πλησιάζει. «Με έχουν αποκαλέσει και χειρότερα», απαντάει εκείνος.

Αφού είδε τη χαρά στα μάτια της μικρής, ο Larck αποφάσισε να είναι Άγιος Βασίλης μόνο για τις επόμενες στιγμές.

Η Sophie είναι τόσο ενθουσιασμένη, που του λέει ότι θα του έχει μπισκότα όταν πάει στο σπίτι της. Την ρωτάει αν όλα τα μπισκότα είναι γι’ αυτόν, αλλά γρήγορα του λέει ότι θα υπάρχει μόνο ένα, γιατί τα άλλα θα είναι για τους τάρανδούς του.Όσο για τον Roger Larck, ήταν ευτυχής να προσέφερε μια στιγμή μαγείας στο μικρό κορίτσι.

«Είμαι χαρούμενος που έχω συμμετάσχει σε κάτι που έχουν απολαύσει άλλοι άνθρωποι», είπε ο Larck. «Ήταν απλά μια συζήτηση με ένα μικρό κορίτσι. Έλιωσε την καρδιά μου όταν συνέβη».

Credit: spotlightstories.co

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr