Μπελάδες για παίκτρια του «The Bachelor» λόγω του υλικού που έχει διαρρεύσει.
Www.true.gr

Μπελάδες για παίκτρια του «The Bachelor» λόγω του υλικού που έχει διαρρεύσει.

Το «The Bachelor» έχει καταφέρει να θεωρείται το πλέον συζητημένο πρόγραμμα της σεζόν, με τον Παναγιώτη και τις διαγωνιζόμενες να έχουν δεχτεί πολλά πυρά για τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι.

Το χειρότερο για τους συμμετέχοντες, όμως, είναι πως ότι και να ήθελαν να… κρύψουν από το παρελθόν τους, το είδαν τελικά να έρχεται στη δημοσιότητα με μία εκ των παικτριών να αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα λόγω του υλικού που έχει διαρρεύσει.

Πιο συγκεκριμένα, παίκτρια που δεν έχουμε δει ακόμα να αποχωρεί από το παιχνίδι, ενημερώθηκε πως εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο διόλου κατάλληλες λήψεις με την ίδια πρωταγωνίστρια, τραβηγμένες σε δωμάτια διάφορων ξεvοδοχείων. Σε πολλές εξ’ αυτών εκείνη δείχνει στην κάμερα σημεία του σώματός της που δεν θα έπρεπε να δούμε, με το υλικό να θεωρείται εξαιρετικά vτροπιαστικό για την ίδια.


Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, ορισμένες από τις φωτογραφίες είναι παλιές και άλλες αρκετά πρόσφατες, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως η ίδια δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια να κρύψει το πρόσωπό της.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι εν λόγω φωτογραφίες απαγορεύεται να δημοσιευτούν.

Άραγε θα ζητήσει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος;

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr