Μπάρτζης για Κατσούλη στο Survivor: «Μου έλεγε μ#$@, ξεφτίλα, θα γελάνε μαζί σου στο χωριό σου» (vid)
Www.true.gr

Μπάρτζης για Κατσούλη στο Survivor: «Μου έλεγε μ#$@, ξεφτίλα, θα γελάνε μαζί σου στο χωριό σου» (vid)

Η υποψηφιότητα της Χριστίνας για αποχώρηση από το Survivor ξεσήκωσε αντιδράσεις, ενώ δημιούργησε και έντονες αντιπαραθέσεις.

Αποδεκατίστηκε η Μπλε ομάδα του Survivor αφού πέντε παίκτες αρνήθηκαν να αγωνιστούν, σαν συμπαράσταση στην Χριστίνα, ενώ δεν δέχτηκαν να φάνε αφού δεν συμμετείχαν στο αγώνισμα που τελικά κέρδισαν οι τρεις συμπαίκτες τους.


Ωστόσο υπήρξαν και αρκετές αντιπαραθέσεις μετά το συμβούλιο του νησιού, για τον ίδιο λόγο, καθώς λίγη ώρα μετά την ψήφο που έδωσε ο Νίκος Μπάρτζης στην Χριστίνα Κεφαλά, οι τόνοι υψώθηκαν και οι συζητήσεις έγιναν πιο έντονες για την ομάδα των Μπλε στην καλύβα τους.

Όμως ο Νίκος Μπάρτζης μπροστά και στις δυο ομάδες αλλά και στον Γιώργο Λιανό που ρώτησε τι συνέβη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης του μίλησε άσχημα: «Έχω πει κάποια πράγματα τα οποία τα πιστεύω και είναι δικά μου. Αυτά δεν πρόκειται να αλλάξουν και είναι δικές μου απόψεις. Είμαι σε ένα παιχνίδι που θέλω να με κρίνει ο κόσμος όμως χθες φεύγοντας από το συμβούλιο ο Σάκης με έλεγε ξεφτίλα και μπορεί να το επιβεβαιώσει και η άλλη ομάδα. Με έλεγε ξεφτίλα, μ…, δεν ντρέπεσαι καθόλου, θα γυρίσεις και θα γελάει όλο το χωριό μαζί σου, είσαι ένα τίποτα κλπ. Δέχομαι μια επίθεση και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο», ανέφερε.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr