Η Μπαλατσινού τρολάρει Κικίλια: Η ξεκαρδιστική φωτό που ανέβασε
Www.true.gr

Η Μπαλατσινού τρολάρει Κικίλια: Η ξεκαρδιστική φωτό που ανέβασε

Στο σπίτι με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και τον γιο της έμεινε αυτές τις μέρες η Τζένη Μπαλατσινού ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Η γνωστή παρουσιάστρια με σύζυγο τον υπουργό Υγείας δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το καλό παράδειγμα. Σε αυτό το πλαίσιο, τις ημέρες της καραντίνας η κ. Μπαλατσινού επέλεξε να κάνει λίγες και πολύ συγκεκριμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να μοιραστεί κομμάτια της καθημερινότητά της με αισιοδοξία.

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και πριν μεταβούμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια χιουμοριστική φωτογραφία του συζύγου της με τον τετράποδο φίλο της οικογένειας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο κουρευόμαστε.. όλοι… Καλή Κυριακή!».

Εκτός από το χιούμορ της, όμως, η Τζένη Μπαλατσινού ξεδίπλωσε στην καραντίνα και τις μαγειρικές της ικανότητες, ετοιμάζοντας τα πιο λαχταριστά σπιτικά πιάτα!

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:Στο σπίτι με τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και τον γιο της έμεινε αυτές τις μέρες η Τζένη Μπαλατσινού ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

Η γνωστή παρουσιάστρια με σύζυγο τον υπουργό Υγείας δεν θα μπορούσε παρά να δώσει το καλό παράδειγμα.Η Τζένη Μπαλατσινού ξεδίπλωσε στην καραντίνα και τις μαγειρικές της ικανότητες, ετοιμάζοντας τα πιο λαχταριστά σπιτικά πιάτα!

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό και πριν μεταβούμε σιγά-σιγά στην κανονικότητα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram μια χιουμοριστική φωτογραφία του συζύγου της με τον τετράποδο φίλο της οικογένειας και έγραψε χαρακτηριστικά: «Αύριο κουρευόμαστε.. όλοι… Καλή Κυριακή!»

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr