Μπαλατσινού-Κικίλιας : Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη

Είναι έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού;

Όλο και πληθαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα τα δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου που θέλουν τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τη σύζυγό του Τζένη Μπαλατσινού να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Κάποιοι μάλιστα σπεύδουν να αναφέρουν ότι ο… πελαργός τους είχε επισκεφθεί πριν καν παντρευτούν τον περασμένο Ιούνιο και πως το 48χρονο πρώην μοντέλο διανύει ήδη τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού τίποτε απ’ όλα αυτά δεν συμβαίνει. Ναι μεν θέλουν να αποκτήσουν παιδί, αλλά αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη!

Οι δύο τους ζουν τον έρωτά τους αν και οι συνεχείς υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν και πολύ χρόνο προκειμένου να τον περάσουν μαζί όπως θα ήθελαν.

Ιδίως ο Βασίλης Κικίλιας εξαιτίας του βεβαρημένου προγράμματος που έχει ως υπουργός Υγείας βλέπει τη σύζυγό του αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί, ενώ τις υπόλοιπες ώρες μιλάνε στο τηλέφωνο.

Να σημειωθεί ότι η Τζένη Μπαλατσινού που έχει πιο ελαφρύ πρόγραμμα πετάχτηκε μέσα στον Αύγουστο για περισσότερες μέρες στο νησί της Πάτμου όπου διατηρεί σπίτι, απολαμβάνοντας τις διακοπές μαζί με τον γιο της Μάξιμο και τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα, που προέρχονται από τον προηγούμενο γάμο της με τον επιχειρηματία και παρουσιαστή Πέτρο Κωστόπουλο.

Πηγή : gossiplife.gr