Μπάγια Αντωνοπούλου: Τρυφερά τετ-α-τετ με τον σύντροφο της σε σπάνια βραδινή έξοδό τους…

Την Μπάγια Αντωνοπούλου την γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» που παρουσιάζει ο Γιώργος Παπαδάκης.

Η όμορφη δημοσιογράφος αν και ήταν πολύ μικρή σε ηλικία όταν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην τηλεόραση τα κατάφερε και απέδειξε πως ήρθε για να μείνει. Η Μπάγια πριν λίγες μέρες έπειτα από μια λογομαχία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εκπομπή και να κάνει νέα επαγγελματικά βήματα.

Η δημοσιογράφος βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο και οι επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί είναι πολλές. Η Μπάγια εξετάζει αυτά τα project και είναι πολύ θετική να ασχοληθεί με τον τομέα της ψυχαγωγίας. Όλες αυτές τις στιγμές έχει δίπλα της τον αγαπημένο της, που την ενθαρρύνει και την στηρίζει σε όλα.

Ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το ερωτευμένο ζευγάρι στο «Κέντρων Αθηνών» να διασκεδάζει με τις επιτυχίες του Νίκου Οικονομόπουλου και δεν έπαιρνε ο ένας τα μάτια του από τον άλλον. Ο γοητευτικός σύντροφος της, της κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ και οι δυο τους έδειχναν να αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι.Φωτογραφίες NDP

newsit