Μπάγια Αντωνοπούλου: Είναι ερωτευμένη και το δείχνει.. Αυτός είναι ο σύντροφός της

Η Μπάγια Αντωνοπούλου είναι full in love! Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια με τον γοητευτικό Άκη Δρούγκα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο Secret, το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα! Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, η ίδια και ο σύντροφός της μένουν μαζί στην Ανατολική Αττική, έχοντας διανύσει μια κοινή πορεία περίπου δύο ετών. Ο γοητευτικός σεφ είναι ο άνθρωπος που στάθηκε όσο κανείς στο πλευρό της γλυκιάς Μπάγια, όταν εκείνη πήρε την απόφαση να φύγει από την εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

«Ο σύντροφός μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για τη μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως για να πάρω αυτή την απόφαση, αυτό είναι και το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε μου επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο, ο οποίος με στηρίζει απόλυτα», είχε δηλώσει η γνωστή δημοσιογράφος σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ο Άκης Δρούγκας πάντως δεν φαίνεται να αγαπά την έκθεση στα ΜΜΕ, γι΄αυτό και αποφεύγει να κάνει κοινές εμφανίσεις με την σύντροφό του, όπου υπάρχουν φωτογράφοι.

Πηγή : tlife.gr