«Τhe Bachelor»: H απόλυτη ανατροπή με τη νικήτρια – Tι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βασιλάκου
Www.true.gr

«Τhe Bachelor»: H απόλυτη ανατροπή με τη νικήτρια – Tι συμβαίνει με το συμβόλαιο του Βασιλάκου

Το «The Bachelor» είναι αναμφίβολα το πιο πολυσυζητημένο project της σεζόν, με τον ALPHA να έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ικανοποιητικότατα νούμερα τηλεθέασης.

Μπορεί οι κριτικές να κατακεραυνώνουν την όλη ιδέα και τους συμμετέχοντες, το κανάλι της Κάντζας, όμως, σκέφτεται πολύ σοβαρά να προχωρήσει και στο λανσάρισμα του «The Bachelorette» λίγο μετά το φινάλε της πρώτης σεζόν του ριάλιτι.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν αναμένεται να έρθουν όπως ακριβώς τα περιμένει το τηλεοπτικό κοινό. Αν και από το κανάλι είχε ανακοινωθεί πως στο φινάλε ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα επιλέξει μία υποψήφια νύφη προκειμένου να της κάνει πρόταση γάμου, κάτι τέτοιο δεν μοιάζει να είναι μέσα στο συμβόλαιο του Βασιλάκου.


Τι εννοούμε;

Ότι σύμφωνα με το αμερικανικό, original format του παιχνιδιού, ο Bachelor είναι υποχρεωμένος να καταλήξει σε μία νικήτρια, όχι όμως και να της κάνει πρόταση γάμου! Το αν θα επιλέξει να προχωρήσει σε πρόταση ή απλά να συνάψει σχέση μαζί της είναι καθαρά στην κρίση του. Nα σημειωθεί πως -άγνωστο πώς- στον 11ο κύκλο (2007), μάλιστα, ο Bachelor απέρριψε και τις δύο διαγωνιζόμενες που είχαν φτάσει στον Τελικό.

Ενδεικτικό είναι ότι από τους 24 κύκλους του αμερικανικού «The Bachelor», μόνο στους 15 είδαμε να γίνεται πρόταση γάμου στη νικήτρια, ενώ μόλις δύο ζευγάρια παντρεύτηκαν. Εξ΄αυτών το ένα χώρισε και το άλλο είναι ακόμα μαζί, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και παιδιά.

Όπως φαίνεται, το ελληνικό «The Bachelor» μας επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Και στις παίκτριες ακόμα μεγαλύτερες…

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr