Πόσο κράτησε; Δύο μήνες; Ίσως και λιγότερο, αν σκεφτούμε πως ο χωρισμός τους έχει συντελεστεί σίγουρα εδώ και μερικές εβδομάδες. Μιλάμε φυσικά για το ζευγάρι του «The Bachelor», τον Αλέξη και τη νικήτρια Αθηνά New York, που μπορεί να κέρδισε την καρδιά του στη διάρκεια του παιχνιδιού, αλλά τα πράγματα άλλαξαν όταν αναγκάστηκε να φύγει για Αμερική λόγω προβλήματος με τη βίζα της, με αποτέλεσμα να μην τραβήξει αυτή η σχέση.

Μπορεί μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» ο Αλέξης Παππάς να ανέφερε ότι είναι όλα καλά με την Αθηνά, αλλά η ίδια η κοπέλα με αναρτήσεις της στο Instagram την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αποκάλυψε πως δεν έχει καμία σχέση και πώς είναι μόνη της.

«Δε θα πω ψέμματα. Μακάρι να είχα Βαλεντίνο φέτος #γιαπάνταμόνη», έγραψε στο πρώτο της story.

«Θα πάω να αγοράσω για τον εαυτό μου λουλούδια και σοκολάτες τώρα, δε με νοιάζει καθόλου. Ίσως κι ένα σέξι φόρεμα», απάντησε λίγο αργότερα σε ένα q&a που έκανε.

Την ίδια ώρα, ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» θέλει τον Αλέξη να έχει απλώσει τα δίχτυα του προς την Κύπρο και τη φιναλίστ του ριάλιτι Άννα Ζένιου.

Ο χρόνος θα δείξει…

πηγη: dailymedia.com.gr