Μπάχαλο στο Ποτάμι μετά τη Βόμβα Αμυρά: «Για μένα καλύτερα να πάμε με τον Μητσοτάκη»

«Θα ήταν καλύτερο για το Ποτάμι να συνεργαστεί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι μεταρρυθμιστής» τόνισε την Παρασκευή, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Άννας Μπουσδούκου ο βουλευτής του Ποταμιού Γιώργος Αμυράς.

«Είμαι περήφανος που είμαι στο Ποτάμι. Παρότι είμαστε μικρό κόμμα έχουμε μεταρρυθμιστικό λόγο, όσο μπορούμε μπολιάζουμε την κοινωνία με ωραίες ιδέες και εκεί που οι ωραίες ιδέες θα βρουν πρόσφορο έδαφος, εκεί θα είμαι εγώ», είπε ο κ. Αμυράς.

Αναφερόμενος στις τριβές που έχουν δημιουργηθεί με το Κίνημα Αλλαγής, σημείωσε, ότι «το Ποτάμι θα πρέπει να αποφασίσει τι θα κάνει. Είχε πάρει απόφαση ότι δεν θα ξανακατέβει στις εκλογές μετά τη συμμετοχή του στο ΚΙΝΑΛ. Τώρα υπάρχουν περιθώρια αυτόνομης πορείας; Θα το δούμε».

«Αν δούμε ότι το Ποτάμι δεν θα συνεχίσει αυτόνομη πορεία, τότε θα πρέπει συνολικά να βγάλει έναν χάρτη και να πει, μπορώ να συνεργαστώ με τον Κυριάκο, μπορώ να συνεργαστώ με τον Τσίπρα» υπογράμμισε και ερωτηθείς με ποιον από τους δύο προτιμά τη συνεργασία απάντησε: «Καλύτερο – σύμφωνα με τη δική μου εκτίμηση – θα ήταν να συνεργαστεί με τον Κυριάκο γιατί είναι πιο μεταρρυθμιστής. Έχει τα βαρίδιά του αλλά γι’ αυτό χρειάζεται μία μεταρρυθμιστική ώθηση, πραγματικά φιλελεύθερη».

Σε ό, τι αφορά, εξάλλο, στο Μακεδονικό δήλωσε ότι συμφωνεί με την αντίθεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσον αφορά τη συμφωνία των Πρεσπών.

πηγή: thecaller.gr