Μπαμπάς Σταματά το Κλάμα από τις Κόρες του, με τον Πιο Έξυπνο Τρόπο
Www.true.gr

Μπαμπάς Σταματά το Κλάμα από τις Κόρες του, με τον Πιο Έξυπνο Τρόπο

Το να έχετε πολλά μικρά παιδιά είναι ένα μάθημα στο πως τα βγάζετε πέρα και στη γρήγορη σκέψη. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, γίνεται απίστευτα γρήγορα.

Το ξέσπασμα ενός παιδιού μπορεί να προκαλέσει χάος στους άλλους. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε εκτός εαυτού σας με το κλάμα των παιδιών εάν δεν ενεργήσετε γρήγορα. Ευτυχώς, ένας Το να έχεις πολλά μικρά παιδιά είναι ένα μάθημα στο πως τα βγάζεις πέρα και στη γρήγορη σκέψη. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, γίνεται απίστευτα γρήγορα.

Το ξέσπασμα ενός παιδιού μπορεί να προκαλέσει χάος στους άλλους. Μπορεί ακόμη και να βρεθείτε εκτός του εαυτού σας με το κλάμα των παιδιών εάν δεν ενεργήσετε γρήγορα. Ευτυχώς, ένας μπαμπάς κάνοντας διακοπές στο Cabo San Lucas με την οικογένειά του ήταν σε θέση να κάνει ακριβώς αυτό με τις μικρές κόρες του.


Τον βλέπουμε να μιλάει με τις δύο δακρυσμένες κόρες του, τη Georgia και τη Genevieve. Η Genevieve βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πλήρους ξεσπάσματος όταν ο μπαμπάς την σταματάει και προτείνει να κλάψει και ο ίδιος. Του παίρνει ένα λεπτό για να ηρεμήσει τη Genevieve αρκετά για να ξεκινήσει.

Ξεκινάει πρώτος, προσποιούμενος ότι κλαίει. Προτρέπει τη Georgia, αλλά δεν φαίνεται πλέον να ενδιαφέρεται για το κλάμα, αλλά αφήνει ένα μισό γελάκι. Όταν είναι η σειρά της Genevieve, ξανακλαίει, αλλά για μια στιγμή πριν ξαναρχίσει ο μπαμπάς.

Μέχρι που ο μπαμπάς ξανά προτρέψει τα κορίτσια για δεύτερο γύρο, και οι δύο έχασαν το ενδιαφέρον για κλάμα. Ο μπαμπάς, που έχει ένα 3 παιδιά ενός έτους, 3 ετών και 6 ετών, είναι μεγάλος φαν αυτού του κόλπου. «Το κατάλαβα με μια από τις κόρες μου πριν από πολύ καιρό. Λειτουργεί κάθε φορά», καυχήθηκε. Είναι σίγουρα μια δημιουργική λύση για την λιγότερο αγαπημένη κατάσταση κάθε γονιού να χειρίζεται.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr