Μπαμπάς προσέφερε στην θετή κόρη του λουλούδια και την έβγαλε για φαγητό για να της μάθει πως πρέπει να της φέρονται οι άντρες

Μια μητέρα έχει καταγράψει τη γλυκιά στιγμή που ο σύζυγός της εμφανίστηκε με λουλούδια για να πάρει την 6χρονη κόρη της για την πρώτη τους «έξοδο» – για να της δείξει πως «αξίζει να σε προσέχουν».

Το βίντεο δείχνει την 31χρονη μητέρα, Hayley Terry, από το Newcastle, να φωνάζει την κόρη της Sophie να της πει ότι κάποιος την περιμένει στην πόρτα.

Ο πατριός της, ο 34χρονος Αndy, ήθελε να βγάλει τη μικρή σε ένα γειτονικό ιταλικό εστιατόριο για δείπνο ώστε να μπορούν να περάσουν λίγο χρόνο μαζί.

Η Sophie, ντυμένη στα ροζ, φαίνεται να τρέχει με ενθουσιασμό προς την πόρτα και τον βρίσκει να την περιμένει με λουλούδια στο χέρι.

Ο Andy είπε ότι πρότεινε το ραντεβού για να φτιάξει την διάθεση του κοριτσιού, καθώς η μικρή ήταν αναστατωμένη το προηγούμενο βράδυ.

“Ήθελα να πάρω μια βόλτα τη Sophie παρά το πιεσμένο μου πρόγραμμα,” είπε.

“Την Τετάρτη ήταν αναστατωμένη για κάτι γι’ αυτό τη ρώτησα αν ήθελε να βγει μαζί μου για να ξεσκάσει.”

Η Andy είπε ότι η Sophie φάνηκε ενθουσιασμένη όταν εμφανίστηκε με με λουλούδια για να την πάρει για φαγητό.

“Ήταν πραγματικά ποιοτικός ο χρόνος μας και μας βοήθησε να δεθούμε περισσότερο. Ήταν ωραία και τα πήγαμε πολύ καλά,” ο Andy.

Αφού ο πατριός της ζήτησε να βγουν, η Sophie ξόδεψε πολύ χρόνο για να αποφασίσει τι να φορέσει και πώς να κάνει τα μαλλιά της, και ζήτησε ακόμη και από τη μαμά της να της αγοράσει καινούρια παπούτσια για να ταιριάζουν με το ντύσιμο.

Καθώς η Sophie υποφέρει από αλμπινισμό, το οποίο της προκαλεί ευαισθησία στο ηλιακό φως, συχνά χρειάζεται να καλύπτει τα χέρια και τα πόδια της και να φοράει ένα ειδικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η μητέρα της, Hayley, δήλωσε πως τ’ ότι βγήκε έξω χωρίς να χρειαστεί να καλυφθεί από πάνω μέχρι κάτω έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή για τη Sophie.

Προσέθεσε ότι το να βλέπει τον Andy να κάνει την Sophie τόσο χαρούμενη την έκανε να ερωτευτεί ακόμα περισσότερο με το σύζυγό της.

Ο Hayley είπε: “Ο Andy είχε πάντα τόσο μεγάλη σχέση με τη Sophie. Πάντα ήθελα να έχουν καλές επαφές και όταν η Sophie είχε μια άσχημη νύχτα, επειδή ήταν αναστατωμένη, εκείνος της είπε ότι θα την έπαιρνε για φαγητό στις 4:30 την επόμενη μέρα μετά το σχολείο.”

“Η Sophie ήταν τόσο ενθουσιασμένη. Φρόντισε από νωρίς τι θα βάλει και πώς θα κάνει τα ρούχα της και καταλήξαμε να πάρει καινούρια παπούτσια για ταιριάζουν με το ντύσιμο.”

“Η Sophie έλαμπε. Ήταν τόσο όμορφη και φαινόταν τόσο ευτυχισμένη την ώρα που έφευγε Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το χαμόγελο που είχε στο πρόσωπό της,” είπε η Hayley.

“Όταν γύρισαν πίσω, ζήτησε από τον Andy να σταματήσει και να μου αγοράσει μερικές σοκολάτες και λουλούδια για να μην νιώσω παράπονο. Είναι τόσο γλυκιά!”

Η Hayley και ο Andy, που είναι μαζί για πέντε χρόνια, έχουν συνολικά πέντε παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, η Hayley έχει δύο ενώ ο Andy τρία.

Το ζευγάρι είπε ότι το να έχεις μια μεγάλη οικογένεια είναι δύσκολο, αλλά είναι ενωμένοι και αποφασισμένοι να τα καταφέρουν.

“Όταν γνώρισα τη Hayley, η Sophie ήταν μόλις 18 μηνών και ίσα που μπορούσα να μιλήσω μαζί της. Σήμερα είναι έξι, αλλά όταν βγήκαμε ήταν σαν να συνομιλώ με έναν έφηβο,” είπε ο Andy.

“Αυτή θα είναι σίγουρα η πρώτη από πολλές εξόδους μπαμπά και κόρης. Είναι τα γενέθλιά της τον επόμενο μήνα, έτσι σκοπεύω να την εκπλήξω και πάλι. ”

Η Hayley είπε: “Ο Andy είναι ξεχωριστός μπαμπάς. Ελπίζω ότι με τη δημοσίευση του βίντεο πολλοί μπαμπάδες θα ξεκινήσουν να βγάζουν τα κορίτσια τους για φαγητό.”

fumara