Μπαμπάς έκανε τατουάζ- ουλή στο κρανίο του για να έχει το ίδιο σημάδι με τον 1 έτους γιο του που έκανε εγχείρηση στο κεφάλι

Ένας μπαμπάς έκανε τατουάζ στο κεφάλι του την ουλή του ενός έτους του γιου του που υποβλήθηκε σε εγχείρηση αφαίρεσης κύστης στο κεφάλι, για να κάνει το μικρό αγόρι να αισθάνεται πιο άνετα καθώς μεγαλώνει.

Ο μπαμπάς από τον Καναδά, ο 26χρονος Drake Britt, έκανε τατουάζ από τότε που ο γιος του Damian υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αφαιρέσει μια κύστη από τη δεξιά πλευρά του κρανίου του.

Ο μικρός Damian μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στην εντατική λόγω της επικινδυνότητας της κατάστασής του.

Ευτυχώς, η εγχείρηση είχε επιτυχία και ο Damian έγινε καλά, ωστόσο έμεινε με μια μεγάλη ουλή στην κορυφή του κεφαλιού του.

Και ενώ η ουλή δεν ενοχλεί ακόμα τον Damian, ο Drake ήθελε να κάνει κάτι για να δείξει την υποστήριξή του στον γιο του και να εξασφαλίσει ότι ποτέ δεν αισθάνεται άσχημα για την ουλή του.

“Τι θα γίνει αν κάποιος τον κοροϊδέψει αργότερα στο σχολείο του;” είπε ο πατέρας.

“Δεν θέλω να ανησυχεί για τίποτα.”

“Ελπίζω να πάρει κουράγιο που έχω και εγώ την ίδια ουλή και δεν θα νιώθει διαφορετικός.”

“Με αυτό θέλω να του δείξω πως αν μπορούσα να πάρω εγώ την ουλή του, θα το έκανα.”


“Η χειρουργική επέμβαση ήταν το δυσκολότερο πράγμα που περάσαμε ποτέ στη ζωή μας.”

“Τώρα, δεν είναι ο μόνος που θα έχει μια ουλή για όλη τη ζωή.”

Η δοκιμασία της οικογένειας άρχισε τον Μάρτιο του 2018 όταν ο Damian βρισκόταν στην αγκαλιά του πατέρα του και ο Drake παρατήρησε ότι η μία πλευρά του κεφαλιού του ήταν μεγαλύτερη από την άλλη.

Ο ίδιος και η φίλη του, η 21χρονη Emily Stobo, η μαμά του Damian, πήραν το παιδί στο νοσοκομείο, όπου οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν μια κύστη μεγέθους μπάλας του τένις στη δεξιά πλευρά του κρανίου του.

Ο Damian μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Βανκούβερ για χειρουργική επέμβαση αλλά παρά την επιτυχία της, ο Damian πέρασε 24 ώρες στη μηχανική υποστήριξη.

Ο Drake είπε: “Στη μέση της νύχτας άρχισε να αναπνέει μόνος του.”

“Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ανακούφιση που πήρα ποτέ.”


Ο Damian πήρε εξιτήριο μετά από τέσσερις ημέρες, αλλά το κόκαλο στο κρανίο του χρειάστηκε τρεις μήνες για να θεραπευτεί.

Μόλις ο Drake είδε τη μακριά ουλή στο κρανίο του γιου του, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ για να είναι ίδιοι.

Ο οικογενειακός φίλος και καλλιτέχνης τατουάζ, Joel Wiggers, δήλωσε: “Ο μπαμπάς του παιδιού αισθάνθηκε πολύ ανίσχυρος που δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για το γιο του.”

“Δεν ήθελε να περάσει ο γιος του μόνος του τη δοκιμασία αυτή και να έχει μια τόσο μεγάλη ουλή στο κεφάλι του.”

“Ήταν μία πρόκληση για μένα. Ήταν μία πράξη ανιδιοτελούς αγάπης προς τον γιο του.”

“Αυτό το τατουάζ, θα τους φέρει οπωσδήποτε πιο κοντά.”

Η Drake πρόσθεσε: “Από όλα τα τατουάζ μου, αυτό είναι σίγουρα το πιο σημαντικό για μένα.”

diaforetiko