Αξιολάτρευτο γοριλάκι, βγάζει τη γλώσσα του στην κάμερα και μας χαρίζει το βίντεο της ημέρας.
Www.true.gr

Αξιολάτρευτο γοριλάκι, βγάζει τη γλώσσα του στην κάμερα και μας χαρίζει το βίντεο της ημέρας.

Ένα μωρό γορίλα αποδείχτηκε πως είναι ένας πραγματικά αξιολάτρευτος πίθηκος σε ένα ζωολογικό κήπο. Έβγαζε έξω τη γλώσσα του για την φωτογραφική μηχανή.

Ο 5 μηνών πίθηκος, που ονομάστηκε Gandai, φάνηκε να παίζει με την κάμερα σε ζωολογικό κήπο των ΗΠΑ, όπου άρχισε να χαμογελάει μπροστά σε κάμερες για φωτογραφίες – πριν κάνει αυτήν την αστεία γκριμάτσα.

Ο αξιολάτρευτος γορίλας της δυτικής πεδιάδας παρουσιάστηκε στην παρένθετη μητέρα της Bulera στο ζωολογικό κήπο στη Φλόριντα, όπου βιντεοσκοπήθηκε να κάνει τα πρώτα του βήματα προς την κατεύθυνση της.

Η παρένθετη μητέρα ήταν «Σχέδιο Β» για την ομάδα φροντίδας του γορίλα, που ήλπιζε ότι η βιολογική μητέρα της Gandai, Kumbuka θα ήταν πρόθυμη να φροντίσει το βρέφος.
Η Kumbuka εκπαιδεύτηκε για γίνει μητέρα πριν από την άφιξή του, αλλά θεωρήθηκε ότι δεν είναι ασφαλή, οπότε έπρεπε να επέμβουν, ανέφερε η CBS.


Αυτό έγινε εξαιτίας των προβλημάτων ακοής που είχε, που σήμαινε ότι δεν μπορούσε να ακούσει την κόρη της να κλαίει.

Όταν η Γκαντάι συναντήθηκε με τη νέα της μητέρα, ο ζωολογικός κήπος ανέφερε ότι ήταν αμέσως προσηλωμένη σε αυτό και πως έχει ιστορικό επιτυχιών, έχοντας μεγαλώσει με επιτυχία δύο μωρά πιο πριν.

Ο ζωολογικός κήπος είναι αισιόδοξος ότι το «Σχέδιο Β» θα δουλέψει, αλλά έχουν προετοιμαστεί για ένα «σχέδιο Γ» εάν χρειαστεί.

Αυτή η τρίτη επιλογή θα περιλάμβανε τη μεταφορά του μωρού γορίλα σε έναν άλλο ζωολογικό κήπο.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr