Το τέλειο σπίτι «ταξιδιού» πάει παντού, διαθέτει βεράντα, θερμοκήπιο και το εσωτερικό του μοιάζει με μικρή σουίτα

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ταξιδεύετε στην άνεση του υπέροχου σπιτιού σας; Λοιπόν, μπορείτε να το κάνετε αν έχετε ένα τέτοιο σπίτι. Κάποιος σχεδίασε το τέλειο σπίτι «ταξιδιού», και διαθέτει βεράντα, όπως και κήπο!

Η εταιρεία Olive Nest Tiny Homes είναι εδώ για να μετατρέψει τα όνειρά σας σε πραγματικότητα.

Αυτά τα μικρά σπίτια είναι ιδανικά για όσους αγαπούν να καλλιεργούν λουλούδια, βότανα, ακόμη και φρούτα και λαχανικά. Η διαμονή σε μικρά σπίτια έχει γίνει τάση τα τελευταία χρόνια. Είναι άνετα, οικονομικά προσιτά και οικολογικά.

Το 2017, η εταιρεία Olive Nest Tiny Homes κυκλοφόρησε το σπίτι «The Elsa». Το μικρό σπίτι διαθέτει ένα δεύτερο τρέιλερ 8 τετραγωνικών μέτρων εξοπλισμένο με ένα μικρό θερμοκήπιο και μια βεράντα. Το τρέιλερ μπορεί να ενωθεί με το σπίτι των 30 τετραγωνικών μέτρων.

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι το εσωτερικό του The Elsa δεν μοιάζει με το ξύλινο εξωτερικό του.

Η είσοδος του σπιτιού οδηγεί κατευθείαν στο σαλόνι. Διαθέτει ψηλές οροφές και λευκούς τοίχους. Ο μεγάλος καναπές και η πολυθρόνα προσθέτουν την τέλεια πινελιά στο χώρο.

Η κουζίνα είναι πλήρως λειτουργική. Διαθέτει πάγκο, λευκά ντουλάπια, συσκευές κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι, φούρνο αερίου και ψυγείο. Φυσικά, πλήρους μεγέθους!

Μπορείτε να μετακινήσετε τον πάγκο της τραπεζαρίας και να κάνετε περισσότερο χώρο για τους επισκέπτες σας. Ανεβείτε τις σκάλες για να φτάσετε στα άλλα δωμάτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σκάλες για να αποθηκεύσετε αντικείμενα.

Το μικρό θερμοκήπιο είναι ιδανικό για την καλλιέργεια δικών σας φρούτων και λαχανικών.

Εάν σας αρέσουν οι ζεστές καλοκαιρινές νύχτες, κάντε κούνια στην βεράντα και χαλαρώστε πίνοντας ένα κοκτέιλ.

Αυτό το απίστευτο σπίτι εμφανίστηκε σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο του Tiny House Big Living. Μπορείτε να το αποκτήσετε με 81.000 δολάρια. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πόσο λειτουργικό και άνετο είναι το σπίτι Elsa: