Σε ηλικία 83 ετών άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτικό νοσοκομείο των Αθηνών τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ταλαιπωρούνταν από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σύμφωνα με το Πρω1νό και την Φωτεινή Πετρογιάννη, η ταφή του Δημήτρη Κοντομηνά θα γίνει στον οικογενειακό τάφο στο Α’ Νεκροταφείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με την δημοσιογράφο, η εξόδιος ακολουθία ενδέχεται να γίνει είτε στην Ύδρα, είτε στα Κύθηρα, σε ένα από τα μέρη που αγαπούσε και επισκεπτόταν συχνά.

Στην εκπομπή ο Τάσος Τεργιάκης θυμήθηκε το περιστατικό που ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε προχωρήσει σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα κίνηση, μπαίνοντας αιφνιδιαστικά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο…

“Είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας”.

Ήταν στις 5 Οκτωβρίου 2016, όταν ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε προχωρήσει σε μια πρωτοφανή για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα κίνηση. Η παρουσιάστρια, που εκείνη την ώρα βρισκόταν στην κουζίνα, είχε σοκαριστεί, ενώ ο τότε πρόεδρος του Alpha, συνοδευόμενος από τον Δήμο Βερύκιο, έπαιρνε το μικρόφωνο για να κάνει παρέμβαση για τις τηλεοπτικές άδειες.

“Θυμάμαι να μπαίνει στον Alpha και να χαιρετά από την καθαρίστρια και τους ανθρώπους στην είσοδο, μέχρι τον τελευταίο εργαζόμενο. Δεν θα ξεχάσω τότε με τον νόμο που είχε έρθει για τις άδειες των καναλιών επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είμαστε στον αέρα και ετοιμαζόμαστε να πάμε στη μαγειρική και μπαίνει μέσα ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τον Δήμο Βερύκιο τότε σαν σίφουνας και λέει: “Φέρτε τις κάμερες εδώ. Πού είναι η Ελένη; Στη μαγειρική. Εγώ θα μιλήσω”.

Και τότε άρχισε να απαντά στην κυβέρνηση, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο και να λέει “Αυτό που κάνετε είναι δικτατορία” και να βγάζει ένα διάγγελμα από την κουζίνα. Και να είμαστε όλοι, 50 άτομα, μαγκωμένοι να ακούμε τον Δημήτρη Κοντομηνά να στέλνει το μήνυμά του και να προσπαθεί να ανατρέψει αυτή την υπόθεση”, ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης.

πηγη: thetoc.gr