Αυλωνίτου, ΣΥΡΙΖΑ: «Η Μεγαλοοικονόμου είναι γνήσια και αυθόρμητη…»
Www.true.gr

Αυλωνίτου, ΣΥΡΙΖΑ: «Η Μεγαλοοικονόμου είναι γνήσια και αυθόρμητη…»

Μεγάλο και πολυσυλλεκτικό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής του κόμματος, Ελένη Αυλωνίτου.

Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο Θέμα 104,6., αναφερομένη στο ΚΙΝΑΛ και την Θεοδώρα Μεγαλοικονόμου, η Ελένη Αυλωνίτου είπε χαρακτηριστικά:« Τα νεύρα είναι από τη μεριά του ΚΙΝΑΛ όπου βλέπουν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους. Οι ψηφοφόροι, τα στελέχη, κατανοούν ότι πλέον δεν υπάρχει μέλλον να εκφραστεί από το ΚΙΝΑΛ, μέλλον για την κεντροαριστερά τη στιγμή που μεταλλάσσεται, ταυτίζεται με τη ΝΔ και έρχονται στο ΣΥΡΙΖΑ  (σσ τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ)».

Την ίδια στιγμή η Ελένη Αυλωνίτου πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα μεγάλο πλέον, πολυσυλλεκτικό, υπάρχουν βουλευτές διαφόρων αποχρώσεων με την έννοια ότι ο καθένας μπορεί να μιλάει και σε διαφορετικά ακροατήρια, ειδικά η κ. Μεγαλοοικονόμου είναι η συνεργαζόμενη με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν ποτέ στο ΣΥΡΙΖΑ, δεν ήταν ποτέ στην Αριστερά και δεν είχε και πολιτική ή αν θέλετε μάλλον κομματική ζωή ώστε να έχει ζυμωθεί στις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Ο κόσμος νιώθει ότι είναι γνήσια κι αυτό να ξέρετε αρέσει πολλές φορές , είναι αυθόρμητη, αυτό που νιώθει το λέει».


Παράλληλα, αναφέρθηκε στην οικονομία και στα κόκκινα δάνεια λέγοντας πως: « Όταν αναλάβαμε καταρχήν τα κόκκινα δάνεια είχαν φτάσει στα 97 δις και τώρα έχουν πέσει στα 84», παραδεχόμενη πως «όχι δεν ευημερούν οι Έλληνες, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι δύσκολα», κάνοντας λόγο για «εικονική πραγματικότητα που προσπαθεί να παρουσιαστεί» ως απάντηση σε όσους θεωρούν ότι τα πράγματα έγιναν δυσκολότερα.

 

Πηγή: thecaller.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr