Ατζούν Ιλιτζαλί : Απίστευτο περιστατικό... ελέγχθηκε από το λιμενικό για δουλέμπορος στη Χίο
Www.true.gr

Ατζούν Ιλιτζαλί : Απίστευτο περιστατικό… ελέγχθηκε από το λιμενικό για δουλέμπορος στη Χίο

Πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο περιστατικό βρέθηκε ο Mr Survivor Ατζούν Ιλιτζαλί στην Χίο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας ελέγχθηκε από τις λιμενικές αρχές αφού στην περιοχή που έπλεε το σκάφος του σημειώνονται πολλά κρούσματα διακίνησης προσφύγων και μεταναστών.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» οι άνδρες των Λιμενικών Αρχών στη Χίο σταμάτησαν τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό για έλεγχο στο λιμάνι της Αγίας Ερμιόνης, όπου είχε κλείσει τραπέζι σε ταβέρνα του οικισμού. Στο σκάφος επέβαιναν μαζί με τα παιδιά του και φίλοι του Ατζούν.


Το ρεπορτάζ κάνει λόγο για… καρφωτή από ανταγωνιστές του ιδιοκτήτη της εν λόγω ταβέρνας, επειδή ο Ατζούν τού κάνει μεγάλους λογαριασμούς στην ταβέρνα που συνηθίζει να τρώει (άνω των 600 ευρώ).

Μάλιστα η καταγγελία για έρευνα στο σκάφος του γνωστού Τούρκου επιχειρηματία, που στην χώρα μας έχει γίνει γνωστός από το Survivor έγινε με αφορμή το γεγονός ότι στην Αγία Ερμιόνη στην Χίο οι διακινητές προσφύγων και μεταναστών έχουν βρει το τέλειο άλλοθι προκειμένου να αιτιολογήσουν την παρουσία τους εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων αλλά και να κάνουν απερίσπαστοι τη δουλειά τους, που δεν είναι άλλη από το να αφήσουν σε στέρεο έδαφος το ανθρώπινο εμπόρευμά τους.

Με πρόσχημα ότι πάνε να φάνε σε κάποιο από τα παραθαλάσσια ταβερνάκια της περιοχής που φημίζονται για το ψάρι τους, βρίσκουν την ευκαιρία να αποβιβάσουν καραβάνια ταλαιπωρημένων ψυχών που έχουν πληρώσει αδρά για τη μετάβασή τους ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.

Πηγή : newsbomb.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr