Άτιμο πράγμα το Κάρμα... Δείτε ΤΙ Σοκαριστικό έπαθε αυτή η Γυναίκα όταν Πήγε να Τρέξει με τα κλοπιμαία.
Www.true.gr

Άτιμο πράγμα το Κάρμα… Δείτε ΤΙ Σοκαριστικό έπαθε αυτή η Γυναίκα όταν Πήγε να Τρέξει με τα κλοπιμαία.

Η κλέφτρα των πακέτων τιμωρήθηκε για το έγκλημά της ενώ βρισκόταν στη μέση της διαπράξεώς της ληστείας, αλλά αυτό δεν την αποθάρρυνε καθόλου.

Το βιντεοσκοπημένο αρχείο της ασφαλείας δείχνει μια γυναίκα που προσπαθεί να κλέψει πολλά κιβώτια από μια βεράντα στην κομητεία Snohomish της Ουάσινγκτον. Ένας κούριερ αφήνει τρία δέματα στην πλαϊνή πόρτα ενός σπιτιού και φεύγει.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/29/8628001427453096244/640x360_MP4_8628001427453096244.mp4Η κλέφτρα, τον κατασκοπεύει και βρίσκει την ευκαιρία όταν βλέπει μόνα τους τα δέματα στο κατώφλι. Τότε, γυρίζει πίσω με το αυτοκίνητό της και τρέχει στον κήπο για να αρπάξει τα αγαθά.

Όμως, καθώς η γυναίκα έτρεχε πίσω στο όχημα της με τα κλεμμένα κουτιά, γλίστρησε στο υγρό γρασίδι και υπέστη ένα φρικτό σπάσιμο στο πόδι της.Ο συνεργός της βλέπει την χτυπημένη γυναίκα και μεταφέρει ο ίδιος τα κλοπιμαία στο αυτοκίνητο. Η ιδιοκτήτρια των πακέτων, Lizeth Ababneh, κατέγραψε την κλοπή στο σύστημα ασφαλείας της και είπε ότι βρήκε το βίντεο κωμικό, όμως τα κουτιά περιείχαν φάρμακα για τον σύζυγό της.

Το γραφείο του σερίφη της περιοχής άνοιξε έρευνα για την κλοπή. Οι κλέφτες φέρεται επίσης να χτύπησαν και το σπίτι ενός γείτονα κατά τη διάρκεια της κλοπής τους.

Credit: dailymail.co.uk

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr