Η Αθηνά Ωνάση είναι ο καρπός του έρωτα της Χριστίνας Ωνάση με τον Τιερί Ρουσέλ, τον τέταρτο σύζυγο της και η μοναδική απόγονος και κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση.

Υπενθυμίζεται πως όταν πέθανε η Χριστίνα, η Αθηνά έμεινε μαζί με τον μπαμπά της τον Τιερί, o οποίος ξαναπαντρεύτηκε το μοντέλο από τη Σουηδία, Μαριάν – Γκάμπι. Με την Μαριάν – Γκάμπι έκαναν τρία παιδιά. Τον Ερικ (1985), την Σανδρίν (1987) και τη Τζοάνα (1991).

Τα τρία αυτά παιδιά είναι τα ετεροθαλή αδέλφια της Αθηνάς. Η Τζοάνα, η μικρότερη αδελφή, μεγάλωσε και έγινε μια πάρα πολύ όμορφη και δυναμική γυναίκα που μοιάζει στην μαμά της Μαριάν – Γκάμπι.

Χριστίνα και Τζοάνα όταν ήταν μικρές και έμεναν στο ίδιο σπίτι είχαν αναπτύξει έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ τους και μάλιστα όπως λέει η Τζοάνα: «Αυτή ήταν (η Αθηνά) που ασχολούταν μαζί μου όταν αρρώσταινα και με πρόσεχε, και αυτή ήταν που μας έφτιαχνε απίστευτα γλυκά. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος, δίνει την προσοχή της στους συνανθρώπους της και είναι πολύ στοργική»

Η Τζοάνα τα τρία τελευταία χρόνια έχει σχέση με τον Ελβετό επιχειρηματία Αλεξάντερ Μπονβίν τον οποίο γνώρισε όταν σπούδαζε στο London School of Economics.

Οι δυο τους περνούν όσο χρόνο μπορούν μαζί και τον τελευταίο καιρό η Τζοάνα ασχολείται με το νέο της εγχείρημα που είναι μια εφαρμογή που αφορά την εξερεύνηση κάθε πόλης και τον εντοπισμό «ψαγμένων» μαγαζιών για φαγητό, ποτό και διασκέδαση.