Αθηνά New York: Η μοναδική φωτογραφία πριν την αυξητική επέμβαση [φωτο]
Www.true.gr

Αθηνά New York: Η μοναδική φωτογραφία πριν την αυξητική επέμβαση [φωτο]

Η Αθηνά New York και Αλέξης Παππάς είναι το ζευγάρι που ανέδειξε το «The Bachelor» και στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη έκαναν λόγο μέχρι και για γάμο, αν και οι πιθανότητες δείχνουν χωρισμό μετά από λίγους μήνες, αν αποδεχτούμε ως αληθινό το ότι είναι ζευγάρι.

Η Αθηνά έχει, όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram, δουλειές στη Νέα Υόρκη και δεν θα τις αφήσει τόσο εύκολα. Κι ας λέει πως θέλει να παντρευτεί με τον Παππά σε κάποιο νησί.

«Θέλω στον γάμο να χορεύω με τα πεθερικά μου, να σπάσουμε πιάτα, να έχουμε ωραίο παπά, να έχουμε άσπρα περιστέρια. Ήθελα να παντρευτώ Σαντορίνη αλλά πήγαμε εκεί και ήταν σαν να ήταν γάμος. Θέλω ένα νησί πολύ fun όπως η Κρήτη. Ή Ικαρία ή Κύπρο, μου αρέσουν όλα τα νησιά», είπε μεταξύ άλλων.


Η εντυπωσιακή Αθηνά, με το πληθωρικό κ0ρμί, ωστόσο, δεν ήταν πάντοτε έτσι. Σε κάποιες φωτογραφίες της από το παρελθόν φαίνεται η διαφορά στην εξωτερική της εμφάνιση, ιδίως στο στήθ0ς της.

Σε μια από τις σπάνιες, ίσως στη μοναδική φωτογραφία της πριν κάνει την πλαστική επέμβαση, μπορεί κανείς να δει πώς ήταν πριν…

πηγη: media-insider.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr