Όλη την αλήθεια για τον χωρισμό της από τον Αλέξη ξεκαθάρισε η Αθηνά New York μέσα από βίντεο στο κανάλι της στο youtube.

«Ο Αλέξης κι εγώ δεν είμαστε μαζί. Δεν σημαίνει ότι δεν είμαστε καλοί άνθρωποι ή ότι δεν ερωτευτήκαμε. Πολλοί άνθρωποι φτάνουν να είναι και χρόνια μαζί ερωτευμένοι και χωρίζουν (…) Ερωτεύτηκα τόσο πολύ τον Αλέξη, ήθελα να αλλάξω τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά η Αθηνά New York.

Όσο για τα κακόβουλα σχόλια που ήθελαν τη σχέση τους να είναι «στημένη», Αθηνά New York απάντησε: «Δεν ξέρεις γιατί δεν ήσουν εκεί. Είδες μόνο τα πέντε λεπτά στην τηλεόραση, δεν είδες όλη την σχέση μας, κάθε μέρα, όλη μέρα για έξι μήνες. Ξέρεις μόνο ότι είδες στην τηλεόραση και όχι όσα έγιναν από πίσω από τις κάμερες».

Για τις σχέσεις με τους γονείς του Παππά: «Όταν τελείωσε το πήγα και αγόρασα πράγματα για την μητέρα, τον πατέρα και τον Αλέξη. Για τα πεθερικά μου, αγόρασα πράγματα και το έκανα αυτό από αγάπη. Αυτό όμως δεν το είδατε. Σε όσους λέτε πως η σχέση ήταν ψεύτικη, εγώ τον ερωτεύτηκα full τον Αλέξη», ανέφερε η Αθηνά New York.

Πηγή : tlife.gr