Αθηνά Καραλή - Σπύρος Κάκαρης, Νεκροί: Ταυτοποιήθηκε το Ζευγάρι. Τελευταία Λόγια που Συγκλονίζουν
Www.true.gr

Αθηνά Καραλή – Σπύρος Κάκαρης, Νεκροί: Ταυτοποιήθηκε το Ζευγάρι. Τελευταία Λόγια που Συγκλονίζουν

Πώς βρέθηκαν νεκροί στο Μάτι οι Αθηνά Καραλή και ο Σπύρος Κάκαρης;

Ταυτοποιήθηκε η σορός της μητέρας της Ιωάννας Καρακουλάκη, η 48χρονη Αθηνά Καραλή η οποία αναζητείτο από το βράδυ της Δευτέρας που ξέσπασαν οι φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Η 48χρονη είχε αρχικά εγκλωβιστεί σε μια πολυκατοικία στο Μάτι και σύμφωνα με την κόρη της έφυγε από το σπίτι της και πήγε στη θάλασσα για να σωθεί.

Η κόρη της Αθηνάς Καραλή είχε δηλώσει στον ΣΚΑΪ ότι είχε τηλεφωνήσει στο κινητό της μητέρας της και ότι κάποιος άλλος που το σήκωσε της είχε πει ότι ήταν μαζί του αλλά τραυματισμένη.Η τραγωδία συνεχίζεται καθώς μια μια ταυτοποιούνται οι σοροί των νεκρών από την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής. Ταυτοποιήθηκε και η σορός του Σπύρου Κάκαρη, ο οποιος αγνοούνταν από τη Δευτέρα στο Μάτι.

Ο αδελφός του 40χρονου ειδοποιήθηκε να πάει εκτάκτως στο νεκροτομείο Αθηνών, οπου παρουσία ψυχολόγου έμαθε τα τραγικά νέα. Στο πλευρό του βρίσκονταν και δύο φίλοι του θύματος, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν οτι δεν θα τον ξαναδούν.

«Δένω τα κορδόνια μου, έλα να με πάρεις». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του εναερίτη Σπύρου Κάκαρη προς τον φίλο του Χρήστο Μυλωνά, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο στις 6.10 το απόγευμα της Δευτέρας, για να σπεύσουν να κόψουν δένδρα στο Λύρειο παιδικό ίδρυμα στο Νέο Βουτζά, ώστε να εμποδίσουν την επέκταση της πυρκαγιάς.Αυτό ήταν και το τελευταίο ίχνος ζωής του Σπύρου, ο οποίος ζούσε στο Μάτι με την 48χρονη φίλη του Αθηνά Καραλή.

Τα αυτοκίνητα και των δύο βρέθηκαν καμένα και τρακαρισμένα μαζί με άλλα οχήματα.

ΠΗΓΗ: fimes.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr