Αθηνά Οικονομάκου: Πρόβα Νυφικού στο Ατελιέ της Celia Kritharioti!!!

Μπορεί ο πολιτικός της γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο να έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα στο Γύθειο, λίγο πριν τη γέννηση του γιου της, η γνωστή ηθοποιός όμως στο θέμα του θρησκευτικού γάμου ακολουθεί άλλη γραμμή. Και πάλι θέλει να κρατήσει χαμηλό προφίλ με τον αγαπημένο της, αλλά επιλέγει να μοιραστεί μερικές από τις αγαπημένες στιγμές της προετοιμασίας με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η πρωταγωνίστρια του «Έλα στη θέση μου» αποκάλυψε και επίσημα στην παρουσίαση προγράμματος του Alpha πως ο θρησκευτικός γάμος της θα γίνει το Σάββατο 6 Οκτωβρίου στη Μύκονο, ξεκαθαρίζοντας πως η βάφτιση του μικρού Μάξιμου θα γίνει λίγο αργότερα και δήλωσε πολύ χαρούμενη.

Οι ετοιμασίες της άλλωστε, έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό, αφού μέχρι πρόσφατα βρισκόταν και με όλη την οικογένεια στο νησί των ανέμων, όπου θα γίνει το μυστήριο αλλά και η γαμήλια δεξίωση.

Τα προσκλητήρια του γάμου έχουν ήδη μοιραστεί στους καλεσμένους, ενώ αυτές τις μέρες η Αθηνά έψαξε για μπομπονιέρες και ξεκίνησε τις πρόβες νυφικού. Χαμογελαστή και ευδιάθετη η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στην καρδιά της Αθήνας και στο ατελιέ της Celia Kritharioti για να κάνει την wedding rehersal της!

Δες video:
https://www.youtube.com/watch?v=BBQMwYdkLKM
https://www.youtube.com/watch?v=c5cTx1h69VA
πηγή: tlife.gr