Πολύ δύσκολες ήταν οι τελευταίες μέρες για την Αθηνά Ευμορφιάδη στο Survivor. Η πρωταθλήτρια Kick Boxing έλεγε συνεχώς πως της έχει λείψει το σπίτι της και το παιδί της και τελικά δεν άντεξε και αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι.

Αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε εκτός παιχνιδιού, όπως προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού. Ο ίδιος αλλά και παίκτες και από τις δύο ομάδες, δεν έκρυψαν την έκπληξή τους με αυτό το αποτέλεσμα, αλλά και τη βαθιά τους θλίψη.

Στη συνέχεια η Αθηνά Ευμορφιάδη, ανακοίνωσε την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor, με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να ξεσπάει σε λυγμούς και να μη μπορεί να συνέλθει με τίποτα.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Αθηνάς από το Survivor, ο σύντροφός της, Γιάννης Μαυροκορδάτος θέλησε να πάρει θέση μέσω των instastories.

«Για δεύτερη φορά ο κόσμος σου έδειξε πως σε αγαπάει και σε θέλει στο παιχνίδι. Πραγματικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους σας. Η δική μου τοποθέτηση; Στηρίζω πάντα τη δικιά σου και σωστή μόνο απόφαση. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά. Σε περιμένω» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μαυροκορδάτος.

πηγη: fthis.gr