Αθήνα: Αναταραχή σε προβολή της ταινίας Joker στον κινηματογράφο -Εμφανίστηκαν αστυνομικοί στην αίθουσα
Www.true.gr

Αθήνα: Αναταραχή σε προβολή της ταινίας Joker στον κινηματογράφο -Εμφανίστηκαν αστυνομικοί στην αίθουσα

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας Joker, σε έναν από τους πιο γνωστούς κινηματογράφους στη Αθήνας.

Πρόκειται για τον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ, επί της Πατησίων, που τις τελευταίες ημέρες προβάλλει, με μεγάλη επιτυχία, τη δημοφιλή ταινία Joker. Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, κατά τη διάρκεια της βραδινής προβολής εμφανίστηκαν αστυνομικοί ύστερα από καταγγελία παρευρισκόμενων για παρουσία… ανηλίκων!

Αστυνομικοί στο ΑΕΛΛΩ για ανηλίκους που παρακολουθούσαν το Joker

Κατά τις ίδιες αστυνομικές πηγές, στην προβολή του Joker βρίσκονταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίοι ζήτησαν τη συνδρομή της αστυνομίας για να ελεγχθεί αν επετράπη σε ανηλίκους να δουν την ταινία.


Να σημειωθεί ότι έχει προκληθεί σύγχυση με την καταλληλότητα του Joker, καθώς κάποιοι κινηματογράφοι αναφέρουν ότι είναι κατάλληλο για ηλικίες άνω των 18 ετών, ενώ άλλοι το προβάλλουν ως κατάλληλο για ηλικίες άνω των 15 ετών.

Οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο προέβησαν σε έλεγχο στοιχείων, δίχως όμως να γίνουν προσαγωγές ή να δοθεί άλλη συνέχεια. Σύμφωνα με αναφορές στο Twitter, ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο κατά την προβολή του Joker σε κινηματογράφο του Αμαρουσίου.

πηγη: iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr