Άθεο και πλήρως ελεγχόμενος από τη Δύση χαρακτηρίζει η Pravda τον Αλέξη Τσίπρα
Www.true.gr

Άθεο και πλήρως ελεγχόμενος από τη Δύση χαρακτηρίζει η Pravda τον Αλέξη Τσίπρα

Σε σημερινό της άρθρο,με τίτλο η «προδοσία της Ορθοδοξίας και της Ρωσίας από την Ελλάδα», που δημοσίευσε στην αγγλόφωνη ηλεκτρονική της έκδοση, η ιστορική εφημερίδα Pravda της Ρωσίας, αποδομεί πλήρως τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνησή του.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρεται στις απελάσεις Ρώσων διπλωματών και τις κατηγορίες της Αθήνας ότι «Οι Ρώσοι οργάνωναν τα συλλαλητήρια κατά των Σκοπίων στην Ελλάδα».

Η Pravda χαρακτηρίζει τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ως «άθεο» και πλήρως ελεγχόμενο από τη Δύση.Τον επικρίνει επίσης ως «αντιδημοκράτη» που δεν σέβεται τη θέληση της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο οποίος αντιτίθεται στην ονομασία «Βόρεια Μακεδονία» και την αναγνώριση της σκοπιανής γλώσσας ως «μακεδονικής» και του σκοπιανού πολυεθνικού συνονθυλεύματος ως «μακεδονικής εθνότητας».

«Ο Τσίπρας είναι ένας άθεος που έχει επιτρέψει το γάμο μεταξύ γκέι και έχει καταργήσει την υποχρεωτική προσευχή στα σχολεία» αναφέρει η Pravda περιγράφοντας με απλά λόγια το έργο του Ελληνα πρωθυπουργού.

iellada

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr