Φουλ φρόνταλ πάνω και κάτω η Έλενα είναι πραγματικά καθηλωτική

Η φωνή της είναι καθηλωτική, το ίδιο όμως και η σκηνική της παρουσία. Δεν γίνεται να βρεις ένα ψεγάδι που να έχει η Έλενα και αυτό είναι που την κάνει την κορυφαία Ελληνίδα τραγουδίστρια της γενιάς της, εντός και εκτός Ελλάδας.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην την αναγνωρίζει και εδώ και χρόνια έχει γίνει και μια απο τις εμβληματικές εικόνες της Eurovision, αφού είναι μια απο τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του θεσμού!

Ακόμα και οι ελάχιστοι που δεν τους αρέσει η αγαπημένη τραγουδίστρια αναγνωρίζουν ότι η Έλενα είναι ό,τι καλύτερο έχουμε στην ποπ μουσική και μάλιστα το έχει αποδείξει περίτρανα.

Είναι η δική μας βασίλισσα της ποπ, που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές με αποκορύφωμα φυσικά στην καριέρα της, την θριαμβευτική της νίκη στον διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision το μακρινό 2005.

Σίγουρα η μορφή της μας υπενθυμίζει τέτοιες παλιές ένδοξες στιγμές της Ελλάδας. Η Έλενα μπορεί να μεγάλωσε στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας από Έλληνες γονείς, όμως πάντα στο μυαλό της η Ελλάδα ήταν η πατρίδα της.

Αδιαμφισβήτητα ανήκει στις πιο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες της γενιάς της!

Δείτε την σε μια φωτογράφιση, όπου το σeξαπιλ συναντά το εκλεπτυσμένο στυλ

Πηγή: tvfreaks.gr