Ατάκα Βαρθακούρη στην Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, εσύ είσαι η… μπόμπα μου»
Www.true.gr

Ατάκα Βαρθακούρη στην Αντελίνα: «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα, εσύ είσαι η… μπόμπα μου»

Τρομερή ατάκα του Χάρη Βαρθακούρηστη σύζυγό του Αντελίνα, στο τελευταίο επεισόδιο των Globertrotters.

Ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με την γυναίκα του, έπρεπε να βρουν τον γρίφο του Πέτρου Πολυχρονίδη για τον επόμενο προορισμό τους στο Globetrotters, ο οποίος δίνοντας ένα στοιχείο, είπε την ατάκα «Κάνε ράστα τα μαλλιά σου να φανεί η αρχοντιά σου». Εκεί το ζευγάρι συμφώνησε πως πρόκειται για χώρα της Καραϊβικής, με τον Χάρη Βαρθακούρη να είναι ξεκάθαρος πως πρόκειται για τη Τζαμάικα. Σε εκείνο το σημείο έρχεται μία ατάκα της Αντελίνας, η οποία έφερε την τρομερή απάντηση του συντρόφου της.

Βίντεο: Η σπαραριστή στιχομυθία Χάρη και Αντελίνας στο Globetrotters
«Δε θυμάσαι που τα είχε κάνει ράστα η Χριστίνα Μπόμπα; Στη Καραϊβική τα είχε κάνει», είπε η Αντελίνα, για να έρθει η απάντηση… «Δεν ξέρω καν ποια είναι η Χριστίνα Μπόμπα αγάπη μου!». Και αφού ξάφνιασε τη σύζυγό του, αυτή του διευκρίνισε πως είναι η γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη. Αλλά κι εκεί η απάντηση του Χάρη Βαρθακούρη ήταν… όλα τα λεφτά. «Εγώ ξέρω ότι εσύ είσαι… μπόμπα» της είπε και έφυγαν για τον επόμενο προορισμό τους.

Βίντεο: Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης ανανέωσαν τους γάμους τους στο Globetrotters


Οι εκπλήξεις όμως για το ζευγάρι του Globetrotters δεεν είχαν τελειωμό. Η αποστολή τους ήταν να βρουν ένα ζευγάρι και να το παντρέψουν στο Λας Βέγκας. Μετά και την συγκινητική επικοινωνία με τα παιδιά τους, ο Χάρης και η Αντελίνα άκουσαν από τον παρουσιαστή της εκπομπής πως η αποστολή αλλάζει. Γάμος έγινε, αλλά ήταν ουσιαστικά ανανέωση των όρκων του ζευγαριού. «Παντρευτήκαμε στην Κωνσταντινούπολη, ξαναπαντρευτήκαμε στην Αθήνα και τώρα ανανέωση όρκων στο Λας Βέγκας» είπε ο Χάρης Βαρθακούρης.

Πηγη iefimerida.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr