Ασύλληπτη Τραγωδία στο Περιστέρι: Κάηκε μέσα στο διαμέρισμά του. Φώναζε βοήθεια από Μπαλκόνι στον Γιο του αλλά... (Βίντεο)
Www.true.gr

Ασύλληπτη Τραγωδία στο Περιστέρι: Κάηκε μέσα στο διαμέρισμά του. Φώναζε βοήθεια από Μπαλκόνι στον Γιο του αλλά… (Βίντεο)

Τραγωδία το πρωί στο περιστέρι, νεκρός ανασύρθηκε μέσα από το διαμέρισμά του ηλικιωμένος – Φώναζε να τον βοηθήσουν αλλά ο γιος του που μένει στον πρώτο όροφο δεν πρόλαβε – Η πόρτα του διαμερίσματος στις εργατικές κατοικίες ήταν κλειδωμένη – Παλιός ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου ο νεκρός άνδρας.

Η τραγωδία γράφτηκε λίγο πριν τις 08:00 το πρωί στην οδό Αισώπου στο Περιστέρι στις εργατικές κατοικίες. Ολόκληρη η πολυκατοικία σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές ενός ηλικιωμένου που καλούσε σε βοήθεια. Ο άτυχος άνδρας είχε βγει στο μπαλκόνι του τρίτου ορόφου και καλούσε τον γιο του που μένει στον πρώτο όροφο. Η φωτιά είχε επεκταθεί στο διαμέρισμα και ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να βγει.

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις του άτυχου Αναστάσιου Ιωσηφίδη, παλιού ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ατρομήτου συγκλόνισαν τους πάντες. Αμέσως ο γιος του αλλά και ένας γείτονας που μένουν στον πρώτο όροφο έσπευσαν στον τρίτο για να βοηθήσουν τον ηλικιωμένο.Δυστυχώς δεν κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα. Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και δεν μπόρεσαν να μπουν.
https://youtu.be/Tb5Ze4silNA

Οι περίοικοι κάλεσαν την πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με ισχυρή δύναμη αποτελούμενη από 18 άνδρες με έξι οχήματα.Δυστυχώς φαίνεται ότι ήταν αργά. Οι πυκνοί καπνοί και οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε ολόκληρο το διαμέρισμα. Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν έδινε σημεία ζωής.
https://youtu.be/DB0ALVuHYFg

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα και να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ήταν όμως αργά για τον άτυχο άνδρα που ανασύρθηκε νεκρός.

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή – Θ. Πάνου

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr