Ασύλληπτη τραγωδία στην Υπάτη – Έχασε γυναίκα, γιο και κόρη από καρκίνο! Πως έγινε το κακό..
Www.true.gr

Ασύλληπτη τραγωδία στην Υπάτη – Έχασε γυναίκα, γιο και κόρη από καρκίνο! Πως έγινε το κακό..

Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Παπα-Δημήτρη που ο καρκίνος πήρε τα τρία από τα πέντε μέλη της μέσα σε δύο χρόνια – Αύριο η κηδεία της 29χρονης Κωνσταντίνας.
Δεν το χωράει ανθρώπου νους το δράμα του Παπα-Δημήτρη από την Υπάτη. Μέσα σε δύο χρόνια έχασε γυναίκα, γιο και κόρη από καρκίνο..

Σήμερα έχασε την κόρη του. Την 29χρονη Κωνσταντίνα Δελήμπαση μετά από χρόνια μάχη.

Η Κωνσταντίνα ήταν πολύ αγαπητή στην κοινωνία της Υπάτης και όχι μόνο, καθώς λειτουργούσε κομμωτήριο στην περιοχή, πριν ο καρκίνος της χτυπήσει την πόρτα και της αλλάξει τη ζωή.

Μητέρα και γιος θύματα του καρκίνου…
Σύμμαχοί της στην άνιση μάχη με τον καρκίνο η οικογένειά της. Όμως το τραγικό παιχνίδι της μοίρας έμελλε να χτυπήσει η αρρώστια δύο ακόμη από τα αγαπημένα της πρόσωπα. Τη μητέρα της και τον μικρό της αδερφό, Σωτήρη.Ο Σωτήρης έφυγε πέρυσι στις 9 Αυγούστου 2016, μόλις στα 23 του χρόνια, ενώ ένα χρόνο νωρίτερα το 2015, πέθανε σε ηλικία 50 ετών, επίσης από καρκίνο και η πολυαγαπημένη τους μητέρα.

O Σωτήρης και Κωνσταντίνα Δελήμπαση που έφυγαν τόσο πρόωρα από τη ζωή.
Τραγικές φιγούρες ο Παπα-Δημήτρης και ο μεγάλος γιος της οικογένειας
Βαρύ το πένθος για τον 57χρονο Παπά – Δημήτρη του ιερέα των Λουτρών Υπάτης και το μεγάλο γιο της οικογένειας, τον 32χρονο Ηρωδίωνα, που έμειναν πίσω, να τιμούν τη μνήμη των τόσο πρόωρα χαμένων ανθρώπων τους.Η κηδεία της νεαρής κοπέλας θα γίνει αύριο Πέμπτη (28/12) στις 11:00′ το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Υπάτης.

Πηγή: lamiareport

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr