Ασύλληπτη Τουρκική πρόκληση: Τούρκοι Κομάντος Άνοιξαν την Τουρκική Σημαία στον βυθό της Σούδας
Www.true.gr

Ασύλληπτη Τουρκική πρόκληση: Τούρκοι Κομάντος Άνοιξαν την Τουρκική Σημαία στον βυθό της Σούδας

Τα στοιχεία της Διοίκησης του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού που συμμετέχουν στην Άσκηση ARIADNE-19, που φιλοξενείται από την Ελλάδα δόθηκαν στην δημοσιότητα
Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας δόθηκαν πληροφορίες σχετικά με την άσκηση της Διοίκησης των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων.

Το ναρκαλιευτικό TCG Akçakoca συμμετέχει στην ΝΑΤΟική αντιναρκική δύναμη SNMCMG-2 (Standing NΑΤΟ Mine Countermeasures Group 2).

Το TCG AKÇAKOCA συμμετέχει στην άσκηση ARIADNE-19, η οποία διοργανώθηκε από την Ελλάδα ως μέρος της Μόνιμης Ομάδας Εργασίας Ναρκών ν του ΝΑΤΟ-2 (SNMCG-2), μεταξύ 14-21 Μαρτίου.
Στο πλαίσιο της άσκησης το Τουρκικό Πολεμικό κατέπλευσε στο λιμάνι της Σούδας στην Κρήτη.Στο τέλος της επίσκεψης, διεξήχθη ασύμμετρη απειλή, πολεμική αεροπορική πάλη και εκπαίδευση κατά των ναρκών.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης για την καταπολέμηση των ναρκών εντοπίστηκαν 2 ομάδες κατάρτισης και ένα χειροποίητο εκρηκτικό από τις ομάδες SAS και ανοίχθηκε η τουρκική σημαία.!! αναφέρουν οι Τούρκοι και μάλιστα έδωσαν και την σχετική φώτο!
Πηγή : veteranos.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr