Αστυνομικοί σταματάνε Φορτηγάκι για έλεγχο. Μόλις βλέπουν ΤΙ έχει γραμμένο από πίσω, σκάνε στα Γέλια!
Www.true.gr

Αστυνομικοί σταματάνε Φορτηγάκι για έλεγχο. Μόλις βλέπουν ΤΙ έχει γραμμένο από πίσω, σκάνε στα Γέλια!

Ένα όχημα που κατάσχεσε η αστυνομία από έμπορο ναρκωτικών έχει ένα σοκαριστικό μήνυμα γραμμένο στο πίσω μέρος του και έχει κάνει πολλού χρήστες του διαδικτύου να ξεκαρδιστούν.

Ο έμπορος ναρκωτικών, γνωστός και ως «Candy Man,» οδηγούσε το ακριβό αυτοκίνητο στην πόλη και συνεχώς ξέφευγε από την αστυνομία μέχρι που τελικά τον συνέλαβαν.

Κατάσχεσαν το αμάξι του, το μετέτρεψαν σε αστυνομικό όχημα και έγραψαν ένα σοκαριστικό μήνυμα γραμμένο στο πίσω μέρος του.«Αυτό το όχημα ανήκε σε έναν έμπορο ναρκωτικών: Πήγε στην φυλακή και εμείς οδηγούμε το αμάξι του.» έγραφε το μήνυμα.

Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral, με πολλούς να επικροτούν το αστυνομικό τμήμα που χρησιμοποίησε το όχημά του για να περάσουν ένα πολύ σημαντικό μήνυμα.


Σε μία παρόμοια ιστορία, ένα αστυνομικό τμήμα στο New Braunfels του Τέξας κατάσχεσε μία Corvette και την μετέτρεψαν σε αστυνομικό όχημα.«Αυτή η Corvette του εμπόρου ναρκωτικών κάνει πολύ καλά την δουλειά της και τραβάει την προσοχή της κοινότητας! Πρέπει να καταλάβουν πως δεν γίνεται να συνεχίζουν να ζουν στην παρανομία χωρίς να μένουν ατιμώρητοι.»

Εσείς τι πιστεύετε για την κίνηση αυτή της αστυνομίας;

Credit: americanow.com

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr