Άστραψε και βρόντηξε ο Καμμένος για Μακεδονία, Στρατιωτικές Βάσεις και Τηλεφώνημα από Τσίπρα!
Www.true.gr

Άστραψε και βρόντηξε ο Καμμένος για Μακεδονία, Στρατιωτικές Βάσεις και Τηλεφώνημα από Τσίπρα!

Με… δυο tweets «απάντησε» ο Πάνος Καμμένος στα όσα ακούγονται εναντίον του μετά τα όσα είπε για Σκοπιανό και βάσεις από τις ΗΠΑ – Ο υπουργός Άμυνας διαψεύδει το δημοσίευμα πως του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας και εμφανίστηκε απολογητικός – Κάνει λόγο για ψεύδη που διακινούνται από γνωστά κέντρα – Αφήνει αιχμές για τον Νίκο Βούτση, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και τα κυβερνητικά στελέχη που τον κατηγόρησαν πως εκθέτει τη χώρα – Έκαναν μέχρι και εισηγήσεις στον Αλέξη Τσίπρα να τον διώξει από το υπουργείο Άμυνας!
Με ένα οργισμένο tweet ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε στα… εξ αμάξης που έχει ακούσει τις τελευταίες μέρες, μετά τις δηλώσεις του από τις ΗΠΑ για το Σκοπιανό και το Plan B (του) και τις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα. Αφορμή για την «απάντηση» από τον υπουργό Άμυνας δεν ήταν μόνο οι πληροφορίες πως κυβερνητικά στελέχη «βράζουν» για τα όσα είπε ή οι δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που τον κατηγορούν πως εκθέτει τη χώρα και πρέπει η κυβερνητική συνεργασία να τερματιστεί.
Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πάνο Καμμένο φαίνεται πως ήταν το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για να του ζητήσει εξηγήσεις. Και (κυρίως) πως ο Πάνος Καμμένος εμφανίστηκε απολογητικός!

Ο υπουργός Άμυνας, το tweet του κάνει λόγο για «απόλυτα ψευδή δημοσιεύματα από γνωστά κέντρων«, τα οποία διακινούνται μέσω της ΕΦ.ΣΥΝ. Ο Πάνος Καμμένος λέει πως δεν έχει μιλήσει με τον Αλέξη Τσίπρα γιατί «δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα«.

Σε μια αναφορά που θεωρείται «απάντηση» σε κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως «ως κυβερνητικός εταίρος καταθέτω πρόταση που δεσμεύει μόνο εμένα» και σημειώνει όσον αφορά στις αμερικανικές βάσεις πως «ήδη λειτουργούν».
Δείτε το tweet – απάντηση από τον Πάνο Καμμένο

Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό… «χτύπημα» του Πάνου Καμμένου. Ακολούθησε ένα δεύτερο, ακόμη πιο ηχηρό, αυτή τη φορά με στόχο τον ίδιο τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση! «Θα χρειαστεί η άδεια του Βούτση γιατί τον ενοχλούν οι άξονες … Η Γαλλία και η Αμερική προστίθενται στις τριμερείς με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο«Το ραντεβού της Δευτέρας και οι εισηγήσεις απομάκρυνσης
Πάνος Καμμένος και Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να συναντηθούν την προσεχή Δευτέρα, μετά την επιστροφή του υπουργού Άμυνας από τις ΗΠΑ. Εκεί, οι δυο επικεφαλής των κομμάτων της συγκυβέρνησης, θα αποφασίσουν αν θα διατηρηθεί το «πολιτικό μορατόριουμ» μέχρι τον Μάρτιο, το οποίο είχαν συμφωνήσει πριν από μερικές εβδομάδες ή θα αποφασίσουν τη… λύση του «γάμου» τους όπως ζήτησε ο Νίκος Φίλης μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου θεωρούν πως πλέον ο Πάνος Καμμένος είναι μία κινούμενη ωρολογιακή βόμβα από τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται σε πολιτικό αδιέξοδο. Και μπορεί να μην το παραδέχονται δημόσια, στις ιδιωτικές συζητήσεις πάντως τα στελέχη της κυβέρνησης λένε ότι όλες οι ώρες είναι πλέον ανοικτές για το νέο χτύπημα του Προέδρου των ΑΝΕΛ από την στιγμή που οι δημοσκοπήσεις τον εμφανίζουν εκτός Βουλής.στο Μέγαρο Μαξίμου υπάρχουν διαφορετικές απόψεις για το πώς ο πρωθυπουργός πρέπει να χειριστεί το θέμα Καμμένου. Οι πιο επιθετικοί εισηγήθηκαν στον Αλέξη Τσίπρα να τον βγάλει από υπουργό Άμυνας καθώς η συμπεριφορά του εκθέτει πλέον διεθνώς την χώρα. Έκαναν μάλιστα και τους υπολογισμούς τους και κατέληξαν ότι δεν θα δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα στην κυβέρνηση από την στιγμή που όλα δείχνουν ότι 5 βουλευτές των ΑΝΕΛ θα στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πιο ψύχραιμοι πάντως στην ανάλυση τους επεσήμαιναν στον πρωθυπουργό ότι ο Πάνος Καμμένος μπορεί να μίλησε στις ΗΠΑ στόχευε ωστόσο το εσωτερικό ακροατήριο και δη τους «μακεδονομάχους». Δεν παράβλεψαν μάλιστα ούτε τις πιέσεις που θα δέχθηκε ο υπουργός Άμυνας από τους Αμερικανούς να συναινέσει στην συμφωνία των Πρεσπών από τη στιγμή που εμφανίζεται να επιθυμεί την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr