Άστεγος έπιασε δουλειά όταν ένας αστυνομικός τον ξύρισε και τον φρόντισε για να είναι περιποιημένος στη συνέντευξή εργασίας
Www.true.gr

Άστεγος έπιασε δουλειά όταν ένας αστυνομικός τον ξύρισε και τον φρόντισε για να είναι περιποιημένος στη συνέντευξή εργασίας

Ένας αστυνομικός από τη Φλόριντα φρόντισε και ξύρισε έναν άστεγο για να τον προετοιμάσει για μια συνέντευξη εργασίας στα McDonald’s. Σήμερα, ο άστεγος έχει προσληφθεί στη δουλειά!

Ο Phil δήλωσε στους αστυνομικούς στις 22 Ιουλίου ότι εάν είχε ξυρίσει τα γένια του για τη συνέντευξή του, θα είχε προσληφθεί, κάτι που τους έκανε να του δώσουν ένα χέρι βοήθειας.

Την περασμένη Παρασκευή, ο Phil τα πήγε καλά στη συνέντευξη και γιόρτασε την πρώτη του μέρα στη γνωστή αλυσίδα γρήγορου φαγητού στο αστυνομικό τμήμα.


“Ο Phil ξεκίνησε τη νέα του δουλειά σήμερα στα McDonald’s! Είμαστε τόσο περήφανοι γι’ αυτόν!” έγραψε η αστυνομία στο Twitter.

“Χαιρόμαστε που βοηθήσαμε κι εμείς σ’ αυτή του την επιτυχία!”

Την Τετάρτη, οι αστυνομικοί μίλησαν τον Phil, ο οποίος τους δήλωσε ότι απολαμβάνει τη νέα του δουλειά.

“Τα πάει πολύ καλά και απολαμβάνει τη νέα του δουλειά στα ΜcDonalds. Λάβαμε κάποιες κάρτες δώρων από διάφορα μαγαζιά για να τις δώσουμε στον Phil,” ανέφερε η αστυνομία.

Στις 22 Ιουλίου, ο αξιωματικός Tony Carlson πήγε σε ένα βενζινάδικο και παρατήρησε ότι ο Phil είχε πολύ καιρό να ξυριστεί.



Το βίντεο της βοήθειάς του έγινε viral, αν και ο Carlson είπε ότι κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα που κάνουν καθημερινά και οι υπόλοιποι αστυνομικοί.


“Ο σκοπός μας είναι να βοηθάμε όλους τους πολίτες,” είπε ο Carlson.

Ο Carlson αγόρασε στον Phil μια νέα ξυριστική μηχανή για να πάει φρεσκοξυρισμένος στα McDonald’s τη Δευτέρα.

“Φάνηκε ενθουσιασμένος γι ‘αυτό,” είπε ο Carlson.
Έτσι, ο Carlson πήρε τα πράγματα στα χέρια του και ξύρισε τον Phil στο χώρο στάθμευσης του βενζινάδικου.


“Θα ήθελα να είχα κάνει περισσότερα, αλλά για την ώρα ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω.”

Όταν ο Carlson τελείωσε το ξύρισμα του Phil, ο άντρας ήταν περισσότερο από ευτυχής με την πράξη του αξιωματικού.



“Νόμιζε ότι ήταν το καλύτερο πράγμα στον κόσμο,” είπε ο Carlson, με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό του.

“Ένα από τα καλά σχόλιά του ήταν ότι έπρεπε να γίνω κουρέας!”


Ο Carlson μοιράστηκε την εμπειρία του στο WFMZ, εξηγώντας πως οι προσπάθειές του έχουν μακροπρόθεσμο αντίκτυπο στην κοινότητά του.

“Μου αρέσει να σκέφτομαι περισσότερο ως αστυνομικός που βοηθάει τους πολίτες παρά ως αστυνομικός που τους επιπλήττει,” είπε ο Carlson.


“Πάντα θα καλούμαστε να συλλαμβάνουμε ανθρώπους και να τους βάζουμε στη φυλακή αλλά πιο σημαντικό είναι όταν βοηθάς και δείχνεις στους πολίτες σου ένα καλό πρόσωπο.

πηγη: prototupo.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr