Άστεγη κοιμόταν για μήνες έξω από σούπερ μάρκετ και την προσέλαβαν: «Κανείς δεν με λέει πλέον χαζή»

Μια τυχαία συγκυρία άλλαξε για πάντα την ζωή της 46χρονης, που για σχεδόν ένα χρόνο κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ ενός σούπερ μάρκετ

Η Λασίντα Γουίλιαμς ζούσε σε ένα αυτοκίνητο, που στάθμευε για σχεδόν ένα χρόνο έξω από ένα σούπερ μάρκετ στο Τενεσί μέχρι που η υπεύθυνη του καταστήματος αποφάσισε να την προσλάβει.

Η 46χρονη είχε βιώσει στο παρελθόν κακοποίηση και υπήρξε εθισμένη στα ναρκωτικά, κάτι που την δυσκόλευε να βρει δουλειά και σταθερό σπίτι. «Ξάπλωνα τη θέση εντελώς ώστε κανείς να μη με βλέπει, επειδή ήξερα ότι δεν έπρεπε να είμαι εκεί», είπε στο NBC News.

Κάποια στιγμή, ωστόσο, συνάντησε την υπεύθυνο προσωπικού, που την ενημέρωσε ότι γίνονται προσλήψεις. «Το καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι ειλικρινής ή απλώς προσπαθεί να βρει δουλειά μόνο για να τα παρατήσει ένα μήνα αργότερα. Ήταν πολύ ειλικρινής. Είχα καλό προαίσθημα. Μπορείς να το καταλάβεις πότε οι άνθρωποι είναι αληθινοί και πότε υποκρίνονται», είπε η Τζάκι Βάνταλ στο USA Today.

Την ημέρα των αιτήσεων, βοήθησε την 46χρονη να συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία ώστε να προχωρήσει στην πρόσληψη. Η Λασίντα εργάζεται στο κατάστημα από την αρχή της χρονιάς και ήδη έχει αλλάξει την ζωή της. Σύμφωνα με το NBC, κατάφερε να μαζέψει χρήματα ώστε να ενοικιάσει δικό της διαμέρισμα, το οποίο επίπλωσε με την βοήθεια των συναδέλφων της.

«Κοιμόμουν σε ένα πάρκινγκ και έψαχνα κάτι να φάω. Πλέον, όλα τα μωρά μου εδώ με αγαπούν. Κανείς δεν με κακοποιεί, κανείς δεν με αποκαλεί χαζή και ηλίθια. Για πρώτη φορά στη ζωή μου, επιτέλους ηρέμησα», είπε η Λασίντα στο USA Today.