Άσπα Τσίνα: “Ο καρκίνος ήρθε και έκατσε σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι μου”

Η εξομολόγηση για την ασθένεια της και οι φόβοι που κατατρόπωσε

Η Άσπα Τσίνα ήταν η σημερινή καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής “Μαζί σου” και μίλησε για τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, ξεδιπλώνοντας τη δική της φιλοσοφία ζωής της.

“Το να φοβάσαι είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να κάνει ο άνθρωπος στον εαυτό του”, δήλωσε αρχικά, ενώ μιλώντας για τον γιο της, αποκάλυψε ότι ο γιος της φτιάχνει δικό του βιντεοπαιχνίδι.

“Ο φόβος ροκάνιζε τη ζωή μου”, παραδέχτηκε η ερμηνεύτρια που φέτος απολαμβάνουμε στο Just The 2 Of Us.

“Όταν γεννήθηκε ο γιος μου συνειδητοποίησα πολλά πράγματα για μένα”, δήλωσε ακόμα.

“Ο καρκίνος ήρθε και έκατσε σαν φωτοστέφανο στο κεφάλι μου. Τι να φοβηθώ από δω και πέρα;”, εξομολογήθηκε αμέσως μετά.

Παράλληλα, η Άσπα αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με την ασθένεια πριν από έναν χρόνο και η μορφή που έχει είναι ένα μυέλωμα, το οποίο καταστρέφει τα οστά.

Αμέσως μετά, περιέγραψε στην οικοδέσποινα της εκπομπής το πώς ακριβώς ανακάλυψε ότι έχει καρκίνο, ύστερα από δύο ξαφνικά κατάγματα.

Μάλιστα, τόνισε ότι ο συγκεκριμένος καρκίνος “χτυπάει” ηλικιωμένος άνδρες.

“Τα παιδιά μας τα φέρνουμε στη ζωή αλλά δεν είναι η συνέχειά μας ή μία μορφή ιδιοκτησίας μας”
“Από μικρό παιδάκι υπήρχε μία πάλη μέσα μου σε οτιδήποτε είναι υλικό και οτιδήποτε είναι πνευματικό”, παραδέχτηκε η Άσπα, ενώ δήλωσε ότι τα σώματά μας είναι απλώς ένα μέσο που μας μεταφέρει.

“Τα παιδιά μας τα φέρνουμε στη ζωή αλλά δεν είναι η συνέχειά μας ή μία μορφή ιδιοκτησίας μας”, τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της.

“Τον Ιάσονα τον έφερα στη ζωή, τον αγαπάω”, δήλωσε και υπογράμμισε ότι και να φύγει η ίδια από τη ζωή, ο γιος της θα συνεχίσει να κάνει πράγματα για τα οποία είναι προορισμένος.

Πώς αντέδρασε ο μικρός όταν του είπε ότι έχει καρκίνο;

“Μαμά μου είπε δεν θέλω να πεθάνεις”, ήταν τα λόγια του όταν του αποκάλυψε την αλήθεια.

Αμέσως μετά, η Άσπα ανέφερε ότι δεν την τρομοκρατεί το να κυκλοφορήσει έξω εν μέσω κορονοϊού και να πάει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις που έχει λόγω του Just The 2 Of Us, ενώ υπογράμμισε ότι παίρνει όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Τέλος, αναφέρθηκε ξανά στον καρκίνο και το βίντεο κλιπ που έπρεπε να κάνει πριν ξεκινήσει τη θεραπεία της.