Άση Μπήλιου: Μεγάλη ένταση και εκνευρισμός γι’ αυτά τα 4 ζώδια
Www.true.gr

Άση Μπήλιου: Μεγάλη ένταση και εκνευρισμός γι’ αυτά τα 4 ζώδια

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, κάνοντας μας πιο παρορμητικούς στη δράση μας, πιο βιαστικούς ίσως να ολοκληρώσουμε τις όποιες εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχουμε. Η μέρα ανήκει σε αυτούς που έχουν κότσια, διότι μάλλον τα απαιτεί κιόλας με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη, που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και μια τάση για εκνευρισμούς για ψύλλου πήδημα.

Είναι σημαντικό να καταφέρουμε να διατηρήσουμε την ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Πιο προσεκτικά πρέπει να βαδίσουν Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, μολονότι δεν είναι αρνητική η μέρα για τα αποτελέσματα που θα έχουν, απλά λίγο πιο απαιτητική. Το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο εγγυάται ότι με λίγη αυτοσυγκράτηση θα καταφέρουμε τους στόχους μας.
Κριός

Η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς, αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα, είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών. Οι άλλοι είναι το κλειδί για το πώς θα περάσετε τη μέρα σας. Μπορεί κάποιος να σας πατήσει το λάθος κουμπί και να σας εκνευρίσει ή αντιθέτως απρόσμενα να σας προσφέρει μια ευχάριστη προοπτική. Όμως, σήμερα βρείτε χρόνο και για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας ή να χαλαρώσετε κάνοντας κάτι που σας διασκεδάζει τις βραδινές ώρες.
Ταύρος

Η Σελήνη στον Κριό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως ή άλλως είστε από τη φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα, αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων. Η Σελήνη στον Κριό όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση. Αν έχετε μυστικές συζητήσεις και επαφές είναι καλή μέρα για να τις προωθήσετε. Θα είστε πιο αγχωμένοι σήμερα πάντως και χρειάζεται προσοχή στις σχέσεις με συνεργάτες ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.
Δίδυμοι

Η Σελήνη, που θα βρίσκεται στον Κριό σε όλη τη διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση, είναι μια πιο άνετη μέρα για σας και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες. Ακόμη, είναι μια δημιουργική μέρα για να προβάλλετε τη δουλειά σας.
Καρκίνος

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στη δουλειά ή για να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πώς θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και θα ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα παρορμητικά ζώδια, δηλαδή στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό, στον Αιγόκερω, είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις, αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας.
Λέων


Καθώς η Σελήνη βρίσκεται σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα δυναμικό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι, ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε. Σήμερα προσ3ξτε περισσότερο να μην είστε βιαστικοί στην επικοινωνία με τους άλλους, αλλά και στην οδήγηση.
Παρθένος

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις, ίσως και μια αγωνία, διότι δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως, διότι στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Κριό στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά, που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι. Δείτε όλες τις παραμέτρους, ζυγίστε καλά τα πράγματα και αποφασίζετε αργότερα έχοντας όλα τα δεδομένα στο χέρι. Η μέρα μπορεί να κλείσει με μια θετική είδηση, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί τον Αύγουστο. Μην ξεχνάτε μέσα σε όλα τα απαιτητικά να δίνετε στον εαυτό σας και την «άδεια» να χαλαρώσει λίγο, να κάνει κάτι δημιουργικό ή απλά να ξεκουραστεί.
Ζυγός

Το ξεκίνημα της μέρας είναι κάπως άτονο και μπορεί να μην έχετε φοβερά κέφια. Κάτι σαν τσαγκαροδευτέρα που δεν θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι για κανένα λόγο. Στην πορεία προτεραιότητα σας γίνεται μια σχέση ή μια συνεργασία. Ίσως όμως νιώθετε ότι η άλλη πλευρά σας πιέζει λίγο περισσότερο. Μην αντιδράσετε σπασμωδικά, πάρτε τον χρόνο σας, αλλά προσπαθήστε να κατανοήσετε και τις απόψεις των άλλων. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι.
Σκορπιός

Η μέρα εστιάζει την προσοχή σας στις υποχρεώσεις και κυρίως στα θέματα της δουλειάς, έτσι από νωρίς είστε έτοιμοι να επωμιστείτε αρκετές ευθύνες. Πιθανώς να υπάρχει όμως στη διάρκεια της μέρας κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο, αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσ3ξτε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα τον χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.
Τοξότης


Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα, αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Κριό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις, αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές, που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Το βράδυ, με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Κρόνο, προσφέρεται για να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.
Αιγόκερως

Καθώς η Σελήνη έχει προχωρήσει στον Κριό, μαζί με σας ξυπνούν και οι έγνοιες και οι υποχρεώσεις προς τους άλλους, αλλά και κάποιες ανασφάλειες. Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να έχετε μια εξέλιξη στα οικονομικά.
Υδροχόος

Η μέρα ξεκινά χαλαρά, αλλά στην πορεία αποκτά άλλες ταχύτητες. Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Κριό, έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε, είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα, οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας. Αν έχετε κάποια απαιτητική συζήτηση να κάνετε, προτιμήστε τις «δύσκολες» επαφές να τις προγραμματίσετε για το βράδυ αν μπορείτε και μην τις αφήσετε για αύριο που είναι μια πιο πιεστική μέρα για όλους.
Ιχθύες

Το πρωί μπορεί να μην βρίσκετε μια ορατή λύση σε ένα θέμα που σας απασχολεί έντονα. Με το να πιεστείτε και να πιέσετε δεν θα βγάλει κάπου όμως. Μόλις λίγο ξεκολλήσετε από το πρόβλημα, θα βρεθεί λύση. Με τη Σελήνη στον Κριό, σε όλη τη διάρκεια της μέρας, τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη, τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα, προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας.

Πηγή: asibiliou.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr