ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 757 μόνιμες θέσεις σε δήμους
Www.true.gr

ΑΣΕΠ: Έρχεται προκήρυξη για 757 μόνιμες θέσεις σε δήμους

ΑΣΕΠ: Νέος διαγωνισμός είναι στα σκαριά από τον ΑΣΕΠ, με προκήρυξη που θα αφορά 757 μόνιμες θέσεις σε δήμους και τις ΔΕΥΑ για αποφοίτους Λυκείου.

ΑΣΕΠ: Το περιεχόμενο του νέου διαγωνισμού

Φαίνεται ότι η μικρή «Κ» θα προκηρυχθεί πριν βγουν επιτέλους τα οριστικά αποτελέσματα της 3Κ από το ΑΣΕΠ. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία τα 3/4 των μόνιμων προσλήψεων θα αφορούν κατηγορία ΥΕ.

Σημειώστε τα δεδομένα του νέου διαγωνισμού:Η συντριπτική πλειοψηφία των θέσεων (περίπου 550) αφορούν την κατηγορία ΥΕ
Η νέα προκήρυξη θα προβλέπει μοριοδότηση ειδικής εμπειρίας, εντοπιότητας και χρόνου ανεργίας
Η εντοπιότητα θα ισχύει για παραμεθόριους δήμους ή νησιά, καθώς και για δήμους με πληθυσμό μικρότερο των 10.000 κατοίκων. Όσοι επιλέξουν εντοπιότητα και ταυτόχρονα δηλώσουν ότι θα παραμείνουν για μια δεκαετία στη θέση αυτή χωρίς μετάθεση ή μετάταξη προηγούνται των άλλων υποψηφίων, ακόμη κι έχουν λιγότερα μόρια
Η ειδική εμπειρία αφορά τους ήδη υπηρετούντες στους ΟΤΑ (συμβασιούχοι). Μπορούν να κάνουν χρήση για εμπειρία έως 24 μήνες, πριμοδοτούμενοι με 17 μόρια ανά μήνα, δηλαδή να κερδίσουν το μέγιστο 408 μόρια (24Χ17). Η προκήρυξη, όμως, θα τους δίνει το δικαίωμα να συμπληρώσουν τους 84 μήνες εμπειρίας με την απλή που πριμοδοτείται 7 μόρια ανά μήνα.
Ο χρόνος ανεργίας θα λαμβάνεται υπόψη μόνο για υποψηφίους Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Αποδίδει, το μέγιστο, 400 μόρια (8 εξάμηνα Χ 50 μόρια)

ΑΣΕΠ: Όλες οι προκηρύξεις

Οι ενδιαφερόμενοι για τις προκηρύξεις ΑΣΕΠ, μπορούν να επισκεφθούν τη σχετική ιστοσελίδα, προκειμένου να αντλήσουν πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις που βρίσκονται σε ισχύ αλλά και νέες πληροφορίες για όσες προκηρύξεις αναμένονται.

 

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr