ΑΣΕΠ 3Κ 2019 : Μόνιμες προσλήψεις έως τέλος του χρόνου
Www.true.gr

ΑΣΕΠ 3Κ 2019 : Μόνιμες προσλήψεις έως τέλος του χρόνου

ΑΣΕΠ 3Κ 2019 :Τέλος του χρόνου θα πραγματοποιηθούν οι προσλήψεις σε ΟΑΕΔ, ΣΕΠΕ και ΕΟΦ ενώ η προθεσμία των αιτήσεων λήγει σήμερα 23 Μαΐου.

ΑΣΕΠ : Βρίσκονται σε εξέλιξη οι αιτήσεις των υποψηφίων για την προκήρυξη 3Κ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 10/11-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ). Σήμερα Πέμπτη 23 Μαΐου λήγει η προθεσμία των αιτήσεων.

Συγκεκριμένα αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 76 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (OΑΕΔ), το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (Σ.ΕΠ.Ε.) (Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης), την Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Κράτους (Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων), την Ιερά Μητρόπολη Τριφυλίας και Ολυμπίας (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων), τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (Υπουργείο Υγείας), το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, το Επιμελητήριο Λακωνίας (Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης) και την Ελληνική Στατιστική Αρχή.

Στη διαδικασία συμμετέχουν υποψήφιοι όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης οι οποίοι θα διοριστούν για την κάλυψη αναγκών οκτώ φορέων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία λήγει στις 23 Μαΐου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

ΑΣΕΠ 3Κ 2019 : Τα χαρακτηριστικά της προκήρυξης

Κύρια χαρακτηριστικά της προκήρυξης είναι: Η ζήτηση προσωπικού 21 διαφορετικών ειδικοτήτων.Η ευρύτατη διασπορά των θέσεων σε 38 περιοχές της χώρας

Ο φάκελος με τα δικαιολογητικά θα αποσταλεί μόνο όταν ζητηθεί από το ΑΣΕΠ.

Αυτό αφορά τους υποψηφίους που θα προηγούνται στην λίστα κατάταξης.

Η λίστα των 38 περιοχών που θα γίνουν οι προσλήψεις: ΟΑΕΔ: 9 θέσεις (Αθήνα) ΕΛ.ΣΤΑΤ.: 8 θέσεις (Αθήνα) Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων: 3 θέσεις (Αθήνα) Μητρόπολη Τριφυλλίας – Ολυμπίας: 1 θέση (Κυπαρισσία) Επιμελητήριο Λακωνίας: 1 θέση (Σπάρτη) Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης: 3 θέσεις (Θεσσαλονίκη) Υπ. Δικαιοσύνης: 2 θέσεις (Αθήνα) Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας: 49 θέσεις (σε διάφορες περιοχές.Διευκρινίσεις σχετικά με την προκήρυξη

Για γενικές διευκρινίσεις σχετικά με την Προκήρυξη και τη συμμετοχή σε αυτή (δικαιολογητικά, τίτλοι σπουδών κτλ.) οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ τηλεφωνικά (2131319100, εργάσιμες ημέρες και ώρες 08:00 μέχρι 14:00) ή μέσω email στο enimerosi@asep.gr

Για τυχόν τεχνικές διευκρινίσεις και μόνο σχετικά με τη διαδικασία συμπλήρωσης και υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δεδομένων & Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΑΣΕΠ ακολουθώντας τον σύνδεσμο ή τηλεφωνικά (2131319100 – Επιλογή 4):

Τις εργάσιμες ημέρες

• Κατά τις ώρες 08:00 μέχρι 20:00 Τις αργίες

• Κατά τις ώρες 10:00 μέχρι 16:00.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr