Άσχημα Όνειρα Τέλος: Με αυτόν τον Εύκολο Τρόπο θα Ελέγχεις Όλα τα Όνειρά σου
Www.true.gr

Άσχημα Όνειρα Τέλος: Με αυτόν τον Εύκολο Τρόπο θα Ελέγχεις Όλα τα Όνειρά σου

Αν έχετε δει την ταινία Inception, πιθανότατα να είστε εξοικειωμένοι με τον όρο Lucid dreaming.

Lucid dreaming (διαυγή όνειρα) είναι η κατάσταση, στην οποία ένα άτομο έχει πλήρη επίγνωση πως ονειρεύεται.

Είναι ένα είδος υβριδικής κατάστασης ανάμεσα στον ύπνο και την αφύπνιση. Οι επιστήμονες, βρήκαν τρόπο να μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει αυτή την κατάσταση για καλό σκοπό.

Υπάρχουν ομοιότητες στη δραστηριότητα του εγκεφάλου, ανάμεσα στα διαυγή όνειρα και την ψύχωση. Βασικά, όταν βλέπετε ένα όνειρο, αισθάνεστε όπως ακριβώς θα ένιωθε ένα άτομο που πάσχει από ψυχολογικές διαταραχές.

Ακούγεται περίεργο, έτσι; Αυτή η γνώση οδήγησε τους επιστήμονες στο συμπέρασμα, πως ο έλεγχος των ονείρων μας, μπορεί να είναι θεραπευτικός.

Σε γενικές γραμμές, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι:

  • Οι άνθρωποι που υποφέρουν από εφιάλτες, μπορούν να εκπαιδευτούν να ονειρεύονται με διαύγεια, ώστε να μπορούν να ξυπνήσουν συνειδητά.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας όνειρα, όπως ακριβώς θα θέλατε να είναι. Φανταστείτε πώς θα ήταν να βιώνετε όμορφες στιγμές, σαν να είναι πραγματικές! Το σώμα επηρεάζεται από τις ενέργειες του ονείρου και λαμβάνει θετικά συναισθήματα, που βοηθούν στη θεραπεία του άγχους.
  • Επιπλέον, οι καλλιτέχνες μπορούν να αντλήσουν έμπνευση από τα όνειρα τους.

Μπορείτε να ταξιδέψετε σε ένα όμορφο νησί με μονόκερους, να πετάξετε ή να γίνετε σούπερ σταρ. Εσείς ελέγχετε τα όνειρα σας!

Μπορεί να αναρωτιέστε για το πώς γίνεται να ξεκινήσει κανείς να βλέπει διαυγή όνειρα. Χρειάζεται να σκέφτεστε μια σκηνή που συνέβη κατά τη διάρκεια της ημέρας, ώστε τη νύχτα να εμφανιστεί στα όνειρά σας.


Αν θέλετε να λύσετε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα στα όνειρα σας, θα πρέπει να το σκεφτείτε πριν πάτε για ύπνο. Προσπαθήστε να είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεστε πριν κοιμηθείτε.

Για παράδειγμα, εάν πρόκειται για προσωπικό πρόβλημα, πρέπει να σκεφτείτε το άτομο με το οποίο έχετε την διαμάχη. Εάν είστε καλλιτέχνης και χάσατε την έμπνευση σας, φανταστείτε ένα λευκό καμβά. Κατά τη διάρκεια του ύπνου, το υποσυνείδητο σας, θα προσπαθήσει να βρει μια λύση.

Επίσης, είναι καλό να κρατάτε ημερολόγιο για τα όνειρα που βλέπετε. Γράψτε τα όνειρά σας αμέσως μόλις ξυπνήσετε, για να μην τα ξεχάσετε. Θα βρείτε κοινά σημεία μεταξύ των ονείρων σας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 


the Lucid Dreamer design prototype! Teamed up with a technology and design company in our region. Our goal was to create a device that could be worn comfortably during the night, regardless of the wearer’s head shape or size, without sacrificing the technology necessary to effectively induced lucid dreams 🌙💤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucid Dreamer (@myluciddreamer) στις

Κάθε νύχτα, επαναλάβετε: «Θα έχω επίγνωση πως ονειρεύομαι».

Οι τεχνολογία εξελίσσεται πολύ γρήγορα και οι επιστήμονες κατάφεραν να δημιουργήσουν μια συσκευή, η οποία μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε διαυγή όνειρα. Βασίζεται στην ηλεκτρική διέγερση και λένε πως είναι 100% ασφαλές.

Έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα όνειρα, μας βοηθούν να επεξεργαστούμε τα συναισθήματα και τους φόβους μας. Μόλις ανοίξετε την πόρτα στο υποσυνείδητο μυαλό σας, θα βρείτε γαλήνη, θα θεραπεύσετε τα ψυχολογικά σας τραύματα και κατά συνέπεια, θα μειώσετε το στρες και το άγχος.

ΠΗΓΗ: brightside.me

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr