Ντελιβεράς Άρπαξε Koριτσάκι από το Ασανσέρ της Πολυκατοικίας του, Μέσα σε Λίγα Δευτερόλεπτα
Www.true.gr

Ντελιβεράς Άρπαξε Koριτσάκι από το Ασανσέρ της Πολυκατοικίας του, Μέσα σε Λίγα Δευτερόλεπτα

Ένας νεαρός άνδρας στην Κίνα κρατείται από την αστυνομία αφού προσπάθησε να επιτεθεί σeξουαλικά σε ένα μικρό κορίτσι που συνάντησε σε ένα ανελκυστήρα.

Το βίντεο του εσωτερικού κυκλώματος παρακολούθησης του περιστατικού δείχνει ότι τον 19χρονο να σηκώνει το παιδί που ήταν μόνο του στον ανελκυστήρα.

Τον ύποπτο, ένας οδηγός ντελίβερι, σταμάτησε ένας φύλακας ασφαλείας στο ισόγειο, προτού προλάβει να ολοκληρώσει το έγκλημά του, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα κτίριο με κατοικίες στο Foshan, στην επαρχία Guangdong της νότιας Κίνας.


Το κορίτσι δεν υπέστη τραυματισμούς κατά τη διάρκεια του συμβάντος, δήλωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με το υλικό παρακολούθησης που δημοσιεύτηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό Foshan, δείχνει τον άντρα που αρχικά θέλει να δελεάσει το κορίτσι κρατώντας το χέρι του.

Το κορίτσι αντιστάθηκε αρπάζοντας μια χειρολαβή. Ο άντρας έπειτα κατέβηκε για να τη σηκώσει στα χέρια του από τον ανελκυστήρα.

Μια συνομιλία που ακούστηκε στο βίντεο 13 δευτερολέπτων δείχνει ότι ο άντρας ήταν στο δρόμο του να παραδώσει ρούχα σε έναν πελάτη.

Η αστυνομία είπε ότι ο ένοχος, Πενγκ, ομολόγησε ότι είχε πρόθεση να επιτεθεί σeξουαλικά στο παιδί.


Η αστυνομία δεν εξήγησε γιατί το κορίτσι βρισκόταν στον ανελκυστήρα χωρίς επιτήρηση ή που ήταν οι γονείς της εκείνη τη στιγμή.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Foshan, τα κίνητρα του δράστη αποκαλύφθηκαν όταν το κορίτσι άρχισε να φωνάζει, προειδοποιώντας τον φρουρό ασφαλείας του κτιρίου.

Σύμφωνα με την αναφορά, ο Πενγκ άφησε το κορίτσι κάτω και προσπάθησε να δραπετεύσει. Πιάστηκε από τον φύλακα που κάλεσε την αστυνομία.

Ο Πενγκ έλαβε κράτηση 15 ημερών, δήλωσε η αστυνομία.

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
True.gr